Ημερίδα eTwinning στις 30-10-2014 και ώρα 17:00

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης, στις 30-10-2014 και ώρα 17:00, Κοζάνη, Κοζάνης

Tίτλος εκδήλωσης: Εγγεγραμμένους στο eTwinning

Πληροφορίες για την εκδήλωση

Η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning σε συνεργασία με τους υπεύθυνους Σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας κα Βέλκου Βάσω,  Δευτεροβάθμιας κ, Κουρού Ιωάννη, τον Σύμβουλο Θεολόγων κ. Αργυρόπουλο Ανδρέα , τη Σύμβουλο Αγγλικής Γλώσσας κα Τσιτούρα Βασιλική σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα eTwinning που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης 

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε εγγεγραμμένους χρήστες, όσους παρακολούθησαν τις προηγούμενες, αλλά όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι ευπρόδεκτοι  και μπορούν να παρακολουθήσουν.

Θα αναφερθούμε σε ιδέες για έργα, έτοιμα πακέτα, παραδείγματα  καλής πρακτικής, σχεδιασμό έργου με βάση τα κριτήρια για ετικέτα ποιότητας, εθνικές συνεργασίες, αναζήτηση συνεργατών, λειτουργία του Twinspace και τρόπους συμμετοχής των μαθητών. 

Όπου χρειάζεται διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να δίνετε τη δική σας, όχι του σχολείου

Ο πρεσβευτής της δράσης eTwinning στην περιοχή
              Βασιόπουλος Σωκράτης 
 
 

Επιστροφή



Οι θέσεις για τη συγκεκριμένη ημερίδα έχουν καλυφθεί
  Ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning λειτουργεί από:
 
Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση (ανακοίνωση) δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν. Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών e-mail ΕΥΥ:
 
Σχεδιασμός και Υλοποίηση δικτυακού τόπου:
ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» - Διεύθυνση Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Δικτυακών Τεχνολογιών