Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Ένα μοναδικό γεγονός για τον εκπαιδευτικό κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε  στην Κοζάνη 6 και 7 Απριλίου με  εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης και ακόμη πιο εντυπωσιακή συμμετοχή μαθητών και σχολείων τόσο στο αθλητικό όσο και στο πολιτιστικό κομμάτι της.

Το eTwinning ήταν παρόν με την παρουσία των δύο πρεσβευτών της περιφέρειας(ΒαρσαμίδουΑθηνά και Βασιόπουλος Σωκράτης) και αρκετών etwinner αλλά κυρίως με τη συμμετοχή όσων έστειλαν τα έργα τους στην συνολική παρουσίαση που έγινε (22 έργα από Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια). Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχής σας , ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας και προσκαλούμε  όσους ενδιαφέρονται να μην διστάσουν να ρωτήσουν οτιδήποτε και να τολμήσουν ένα ξεκίνημα στο συνεργατικό και δημιουργικό  κόσμο του eTwinning !!  Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και τα έργα που παρουσιάστηκαν ΕΔΩ

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.