Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Η φετινή διάσκεψη «Παρελθόν. Παρόν και Μέλλον του eTwinning» βράβευσε φέτος τα κορυφαία Ευρωπαϊκά έργα και έφερε κοντά περισσότερους από 400 εκπαιδευτικούς από ολόκληρη την Ήπειρο για να συζητήσουν το μέλλον της Δράσης. Μετά την επιτυχία της Διάσκεψης eTwinning 2006 στο Linz της Αυστρίας, όπου απονεμήθηκαν τα πρώτα Ευρωπαϊκά Βραβεία του eTwinning. η διάσκεψη του 2007 στις Βρυξέλλες έδωσε περαιτέρω έμφαση στη σημασία της δράσης στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης έλαβε χώρα η απονομή των ευρωπαϊκών βραβείων της δράσης: απονεμήθηκαν πρώτα και δεύτερα βραβεία σε 6 νικητήριες συνεργασίες. μεταξύ των οποίων και η ελληνογαλλική συνεργασία «24 βήματα - 24 pas». η οποία απέσπασε το 2ο βραβείο στη δεύτερη κατηγορία. ηλ. ομάδας 13-15! Το ελληνικό σχολείο που διακρίθηκε είναι το Γενικό Λύκειο Ασκληπιείου από το Λυγουριό Αργολίδας. Η διάκριση αυτή εδραιώνει τη δυναμική πορεία των ελληνικών σχολείων στη δράση ηλεκτρονικής αδελφοποίησης: υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι. στα πρώτα πανευρωπαϊκά βραβεία eTwinning. σε έξι από τις 12 νικητήριες συνεργασίες συμμετείχαν ισάριθμες ελληνικές σχολικές μονάδες.

Συγχαρητήρια στους νικητές συντονιστές εκπαιδευτικούς. Ανθή Θεοδώρου και Κωνσταντίνο Ρασσιά. καθώς και στην ομάδα εργασίας μαθητών του Γενικού Λυκείου Ασκληπιείου στο Λυγουριό της Αργολίδας. για την πανευρωπαϊκή διάκρισή του έργου τους!

Δείτε τη νικητήρια συνεργασία «24 pas"24 βήματα"

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πρώτους νικητές

Και οι φιναλίστ είναι:

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.