Τηλεκπαιδεύσεις

Εβδομάδες eTwinning: 26 Σεπτεμβρίου- 20 Οκτωβρίου 2022!

Οι εβδομάδες eTwinning είναι και αυτήν την σχολική χρονιά μαζί σας! Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε σχετικά με το ετήσιο θέμα  « Το μέλλον μας – όμορφο, βιώσιμο, μαζί: τα σχολεία και το νέο Ευρωπαϊκό Bauhaus» και να δημιουργήσετε νέα ποιοτικά έργα σχετικά με αυτό.

Σε εθνικό επίπεδο:

Ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης θα επιλέξει μέσα από ανοικτή κλήρωση ένα (1) έργο που θα υποβληθεί με εσάς ως ιδρυτή και συνιδρυτή έναν εταίρο από άλλη eTwinning χώρα  από 26 Σεπτεμβρίου έως την έναρξη του 8ου Διαδικτυακού Πανελλήνιου Συνεδρίου eTwinning, η ημερομηνία του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα,  πάνω στις θεματικές ενότητες  του eTwinning, αισθητική, αειφορία και συμπερίληψη, και το οποίο θα έχει στην περιγραφή το hashtag #eTw4Future. Το βραβείο θα είναι η συμμετοχή του/της εκπαιδευτικού σε διαδικτυακό PDW eTwinning το 2023 μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Εθνική Τελετή Απονομή των βραβείων το Νοέμβριο 2022.

Επίσης την Τρίτη 18.10.2022 θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε τηλεκπαίδευση και να ενημερωθείτε για τους βιώσιμους χώρους μάθησης από την κα Μαρία Δημοπούλου, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Α΄ Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Αθήνας, να συμμετάσχετε σε διαδραστικές δραστηριότητες και να εμπνευστείτε από καλές πρακτικές από την κα Μαργαρίτα Σαμουτιάν και τον κο Ανδρέα Γαλανό .

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο:

Γίνετε μέλη της Ομάδας eTwinning Weeks, εμπνευστείτε, βρείτε εταίρους κι υποστήριξη από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες της ΚΥΥ : https://school-education.ec.europa.eu/en/group/etwinning-weeks-2022

Ευχόμαστε σε όλους τους eTwinners καλή επιτυχία!

Εβδομάδες eTwinning: 28 Σεπτεμβρίου- 25 Οκτωβρίου 2020!

 Οι εβδομάδες eTwinning είναι και φέτος μαζί σας! Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε σχετικά με το ετήσιο θέμα της  κλιματικής αλλαγής και να δημιουργήσετε νέα ποιοτικά έργα  σχετικά με αυτό.

 Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης, θα επιλέξει μέσα από ανοικτή κλήρωση,1 έργο που θα υποβληθεί από 28 Σεπτεμβρίου έως 25 Οκτωβρίου 2020 με θέμα την Κλιματική Αλλαγή  και το οποίο θα έχει στην περιγραφή το hashtag #eTw4Climate. To βραβείο θα είναι η συμμετοχή του εκπαιδευτικού στο eTwinning Συνέδριο το 2021 μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Εθνική Τελετή Απονομής των βραβείων. 

Περισσότερα...

Εβδομάδες eTwinning: 30 Σεπτεμβρίου- 27 Οκτωβρίου 2019!

Οι Εβδομάδες eTwinning 2019 ενθαρρύνουν τους eTwinners να ενημερωθούν για τη Δημοκρατική Συμμετοχή, να γνωρίσουν άλλους συναδέλφους και να διοργανώσουν ποιοτικά έργα σχετικά με το θέμα.

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης, στην προσπάθεια να ενισχύσει την εγγραφή έργων, με θέμα τη Δημοκρατική Συμμετοχή, θα επιλέξει μέσα από ανοικτή κλήρωση, 1 έργo με έλληνα ιδρυτή, με θέμα τη Δημοκρατική Συμμετοχή, που θα υποβληθεί από 30 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2019 και θα έχει στην περιγραφή το hashtag #eTw4Democracy. Το βραβείο θα είναι η συμμετοχή στο eTwinning Συνέδριο το 2020, σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Εθνική Τελετή Απονομής των βραβείων.

Δείτε επίσης τις προγραμματισμένες δραστηριότητες της ΚΥΥ μετά από σύνδεση στο eΤwinning Live σας στο https://live.etwinning.net/campaigns/2019/democraticparticipation 

Καλή τύχη σε όλους τους eTwinners!

Εβδομάδες eTwinning: 01 Οκτωβρίου - 27 Οκτωβρίου 2018!

Οι Εβδομάδες eTwinning 2018 ενθαρρύνουν τους eTwinners να ενημερωθούν σχετικά με την Πολιτιστική Κληρονομιά, να γνωρίσουν άλλους συναδέλφους και να εκπονήσουν έργα σχετικά με το θέμα αυτό. Στη διάρκεια της φετινής εκστρατείας των εβδομάδων eTwinning, όλα τα μέλη της κοινότητας ενθαρρύνονται να οργανώσουν και να ξεκινήσουν έργα σχετικά με το θέμα της «Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και να μοιραστούν την εμπειρία τους με την κοινότητα.

Περισσότερα...

Δράσεις της Ελληνικής Υπηρεσίας για τις Εβδομάδες eTwinning: 26 Σεπτεμβρίου - 26 Οκτωβρίου 2017!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη νέα σχολική χρονιά; Ανυπομονείτε να συνεργαστείτε με σχολεία από ολόκληρη την Ευρώπη και να συμμετάσχετε σε κάποιες από τις συναρπαστικότερες εκπαιδευτικές δραστηριότητες; Καλωσορίσατε ξανά στο eTwinning!  Στη διάρκεια της φετινής εκστρατείας των εβδομάδων eTwinning, όλα τα μέλη της κοινότητας ενθαρρύνονται να οργανώσουν και να ξεκινήσουν έργα σχετικά με το θέμα της «Ένταξης» και να μοιραστούν την εμπειρία τους με την κοινότητα.

Περισσότερα...

Εβδομάδες eTwinning – 11ος Εθνικός Διαγωνισμός – Ανοιχτή Ημέρα eTwinning

Εβδομάδες eTwinning – 11ος Εθνικός Διαγωνισμός – Ανοιχτή Ημέρα eTwinning –

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Η σχολική χρονιά στο eTwinning ξεκίνησε με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις για τις οποίες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε:

Εβδομάδες eTwinning:

Οι εβδομάδες eTwinning ξεκίνησαν με θέμα την Ψηφιακή Πολιτότητα (Digital Citizenship) και η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης οργανώνει μια σειρά δραστηριοτήτων που μπορείτε να βρείτε εδώ: https://live.etwinning.net/campaigns/2016/digitalcitizenship 

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.