Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Γιορτάστε μαζί μας την επιστροφή στα σχολεία κατά τη διάρκεια των εβδομάδων eTwinning!
Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και το eTwinning έρχεται πιο κοντά στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές με μια σειρά από δραστηριότητες που διοργανώνονται σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη.

 

 
Οι δραστηριότητες της ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης που θα γίνουν από 11 έως 31 Οκτωβρίου 2010 είναι:
  • εγγραφές προγραμμάτων και εκπαιδευτικών...
Καταχωρίστε το πρόγραμμά σας κατά τη διάρκεια των εβδομάδων eTwinning. Με αυτόν τον τρόπο παίρνετε μέρος στην κλήρωση, που θα γίνει κατά την τελετή απονομής των εθνικών βραβείων. Ένας τυχερός εκπαιδευτικός θα κερδίσει μια συμμετοχή σε κάποια από τις πανευρωπαϊκές συναντήσεις για το eTwinning!
  • οι εκπαιδευτικοί συναντιούνται, επικοινωνούν και μαθαίνουν...
Πάρτε μέρος στις πρώτες online σύγχρονες επιμορφώσεις εκπαιδευτικών και επισκεφτείτε την online Βιβλιοθήκη μας,  που ανοίγει επίσημα τον Οκτώβριο για τους εκπαιδευτικούς!
 
Λάβετε μέρος στην έρευνα (Web Survey), για να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε καλύτερα διαδικτυακά μαθήματα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 
Επισκεφτείτε την κοινότητα που δημιουργήσαμε για τους έλληνες eTwinners και μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας και τις γνώσεις σας! 
  • Οι μαθητές ζωγραφίζουν και φωτογραφίζουν για το eTwinning...
Η νέα ελληνική ιστοσελίδα για το eTwinning θα είναι σύντομα κοντά σας! Οι έλληνες μαθητές μπορούν να μας βοηθήσουν με σκίτσα και ζωγραφιές για να τη διακοσμήσουμε. Ζητήστε από τους μαθητές σας να ζωγραφίσουν με θέμα το eTwinning και τα καλύτερα σκίτσα θα αναρτηθούν στη νέα μας σελίδα.
 
Φωτογραφίστε με θέμα «η ζωή μου στο σχολείο»! Ζητήστε από τους μαθητές να αποτυπώσουν φωτογραφικά την καθημερινότητα ενός έλληνα μαθητή. Οι καλύτερες φωτογραφίες, θα μπουν σε μια online γκαλερί, για να μπορούν οι ευρωπαίοι συμμαθητές τους να δουν τη σχολική ζωή στην Ελλάδα.  
 
Οι φωτογραφίες και τα σκίτσα  των μαθητών θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια απονομής των εθνικών βραβείων.
    
Στείλτε τις δημιουργίες των μαθητών σας σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή ταχυδρομικά  στη διεύθυνση: Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι 15-180, γραφείο ΣΕΠΕΔ.
 
Όλοι οι μαθητές που θα λάβουν μέρος σε αυτές τις δραστηριότητες θα πάρουν αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή τους.
 
 
Παράλληλα μπορείτε να πάρετε μέρος στις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη!
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.