Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Στα πλαίσια των Εβδομάδων eTwinning 2011 σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε από σήμερα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες (μέχρι και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011) σε  τεστ γνώσεων (quiz)  σχετικά την δράση eTwinning καθώς και τις χώρες που συμμετέχουν σε αυτό.


·Εκπαιδευτικοί eTwinners πόσο καλά γνωρίζετε το eTwinning;WhatIsEtwinningLogoΑν είστε εκπαιδευτικός eTwinner που γνωρίζει καλά την δράση eTwinning, δοκιμάστε τις γνώσεις σας απαντώντας στο αντίστοιχο quiz «Τι γνωρίζετε για το eTwinning, και προσπαθήστε να κερδίσετε ένα δώρο.  Οι ερωτήσεις του quiz θα πρέπει να απαντηθούν σε περιορισμένο χρονικό διάστημα λίγων λεπτών και έχετε μία προσπάθεια. Μεταξύ των καλύτερων σκορ θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για το δώρο.

·Μαθητές eTwinners GuessEUCountryLogoπόσο καλά γνωρίζετε τις χώρες του eTwinning; Αν είστε μαθητές eTwinners και γνωρίζετε καλά τις χώρες της Ευρώπης που συμμετέχουν στο eTwinning, δοκιμάστε τις γνώσεις σας στο quiz «Μαντέψτε τη χώρα της Ευρώπης!», και κερδίστε ένα δώρο. Οι ερωτήσεις του quiz θα πρέπει να απαντηθούν σε περιορισμένο χρονικό διάστημα λίγων λεπτών. Έχετε περισσότερες από μία προσπάθειες αλλά κάποιες ερωτήσεις θα αλλάζουν με κάθε προσπάθεια!  Μεταξύ των συμμετεχόντων μαθητών θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τα δώρα.

Ακολουθήστε έναν από τους άνω συνδέσμους για το quiz που σας αφορά. Εναλλακτικά θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας στο υπομενού «Διαγωνισμοί» και στη νέα μας επιλογή «Τεστ γνώσεων και κουίζ».

Σημείωση: Συμπληρώστε με προσοχή τα στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. ονοματεπώνυμο και eMail) που σας ζητούνται στο quiz διότι είναι απαραίτητα για την συμμετοχή σας στην κλήρωση.


Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.