Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Οι εβδομάδες eTwinning ξεκινούν! Εσείς θα μείνετε απ’έξω; Δείτε παρακάτω τις δραστηριότητες που προγραμματίζουμε!

  • Ξεκινήστε ένα έργο eTwinning από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου και συμμετέχετε σε κλήρωση για να κερδίσετε τη συμμετοχή σας σε ένα Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη.
  • Λάβετε μέρος στις διαδικτυακές τηλεκπαιδεύσεις και μάθετε πρώτοι το καινούριο TwinSpace και τις αλλαγές που έγιναν στο Desktop και το Portal.
  • Συμμετέχετε στις «Ημέρες Διάδοσης του eTwinning». Οι πρεσβευτές της δράσης  οργανώνουν σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα. Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Οι εκπαιδευτικοί που θα εγγραφούν στο eTwinning το διάστημα 24 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου θα κερδίσουνε μετά από κλήρωση αναμνηστικά eTwinning.
  • Ελάτε στην elearning expo (http://elearningexpo.gr/) 6- 7 Οκτωβρίου 2012 και λάβετε μέρος στην συνεδρία που αφορά το eTwinning. Μάθετε τι είναι, πως μπορείτε να κάνετε ένα πρόγραμμα και δείτε κάποιες καλές πρακτικές.

Παράλληλα προγραμματίζονται ήδη και άλλες δραστηριότητες. Μείνετε συντονισμένοι στο www.etwinning.gr για νέα και αρκετές εκπλήξεις!

Ακουλουθήστε μας στο facebook και στο twitter!

Οι δραστηριότητες θα προβάλλονται καθημερινά και από το περιοδικό του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου www.scoop.it/greduτη σελίδα στο facebook  καθώς και από το twitter του Π.Σ.Δ και το twitter του etwinning!

Δείτε τι συμβαίνει στο twitter με τις eTwinning weeks!

Επισκεφτείτε το http://visibletweets.com/ και κάντε αναζήτηση με το  #etweeks!!!   Περιμένουμε και τα δικά σας tweets για την καμπάνια! Θέστε το #etweeks στο tweet σας και πάρτε μέρος στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική καμπάνια που έγινε ποτέ στο twitter!

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.