Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη νέα σχολική χρονιά; Ανυπομονείτε να συνεργαστείτε με σχολεία από ολόκληρη την Ευρώπη και να συμμετάσχετε σε κάποιες από τις συναρπαστικότερες εκπαιδευτικές δραστηριότητες; Καλωσορίσατε ξανά στο eTwinning!  Στη διάρκεια της φετινής εκστρατείας των εβδομάδων eTwinning, όλα τα μέλη της κοινότητας ενθαρρύνονται να οργανώσουν και να ξεκινήσουν έργα σχετικά με το θέμα της «Ένταξης» και να μοιραστούν την εμπειρία τους με την κοινότητα.

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης, στην προσπάθεια να ενισχύσει την εγγραφή έργων, με θέμα την Ένταξη, θα επιλέξει μέσα από ανοικτή κλήρωση, 1 έργo με έλληνα ιδρυτή, με θέμα την Ένταξη, που θα υποβληθεί μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2017 και θα έχουν στην περιγραφή το hashtag #Gr_eTwinclusion. Το βραβείο θα είναι η συμμετοχή στο eTwinning Συνέδριο το 2018, σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Εθνική Τελετή Απονομής των βραβείων.

Τέλος, στις eTwinning Εβδομάδες 2017, εκπαιδευτικοί και μαθητές μπορούν να ανεβάσουν μια φωτογραφία στο λογαριασμό FACEBOOK  της Ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης με περιγραφή το όνομα του σχολείου τους, για το θέμα της Ένταξης σαν σχόλιο στο άλμπουμ #Gr_eTwinclusion, https://www.facebook.com/pg/HelleniceTwinning/photos/?tab=album&album_id=997762467033002  καθώς αυτό είναι το θέμα του Ευρωπαϊκού Έτους 2017. Μία ειδική κριτική επιτροπή, θα επιλέξει 12 φωτογραφίες από αυτές και η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης θα εκτυπώσει ένα ημερολόγιο με τις 12 φωτογραφίες, το 2018. Το ημερολόγιο θα σταλεί στο συμμετέχοντα σχολεία και θα διανεμηθεί σε διαδικτυακές εκδηλώσεις eTwinning.

Καλή τύχη σε όλους τους eTwinners!

Mπορείτε επίσης να πάρετε μέρος και στις δράσεις της ΚΥΥ:https://www.etwinning.net/el/pub/highlights/etwinning-weeks-2017-turning-.htm 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.