Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Όπως δηλώνεται, στο eTwinning εγγράφονται σχολεία. Στην εγγραφή όμως ζητούνται τα στοιχεία ενός εκπαιδευτικού. Και στον «χάρτη», όπου έριξα μια ματιά, δηλώνεται πρώτα το όνομα ενός εκπαιδευτικού.
Η απορία: Μπορούν να εγγραφούν περισσότεροι από ένας εκπαιδευτικοί από κάθε σχολείο (που πιθανόν να έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα ή να μιλούν διαφορετικές γλώσσες ή να μπορούν να κινητοποιήσουν άλλους μαθητές ο καθένας);
 
Ναι.
Στην δράση eTwinning μπορούν να εγγραφούν περισσότεροι του ενός εκπαιδευτικοί από το ίδιο σχολείο, είτε με το ίδιο θέμα είτε με διαφορετικό.
 
Μπορούν να συμμετέχουν σε μία συνεργασία περισσότεροι από ένας εκπαιδευτικοί από το ίδιο σχολείο;
 
Ναι. Αρκεί αρχικά να γίνει η εγγραφή της συνεργασίας του ενός εκπ/κου με το συνεργαζόμενο σχολείο του εξωτερικού. (σχολεία- ιδρυτές)
 
Η συμμετοχή περισσότερων εκπ/κων από το ίδιο σχολείο στην ίδια συνεργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους:
 
Α. Πρόσκληση στη συνεργασία - Επίσημη Συμμετοχή.
Αυτή η διαδικασία γίνεται ως εξής:
  1. Ο 2ος εκπ/κος του ελληνικού σχολείου εγγράφεται στο eΤwinning.net.
  2. To συνεργαζόμενο σχολείο ή ο 1ος εκπ/κος αναζητά τον 2ο Έλληνα εκπαιδευτικό μέσω της σελίδας «Εύρεση Συνεργατών» (Find eTwinners) και τον προσθέτει στη σελίδα «Οι επαφές μου».
  3. Από την σελίδα «έργα » (Projects) και στο έργο που θέλει να τον προσθέσει επιλέγει την ενέργεια «Προσθήκη συνεργάτη» (Add new partner(s)).
  4. Από την λίστα που θα εμφανιστεί τον επιλέγει και πατάει το κουμπί «Add Partners».
Με αυτόν το τρόπο μπορούν και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί να συμμετέχουν «επίσημα» στη συνεργασία και το όνομά τους θα εμφανίζεται στη δεύτερη σελίδα του Προφίλ του έργου.
 
 
Β. Πρόσκληση στο  TwinSpace της συνεργασίας.
Δείτε τη διαδικασία εδώ.
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.