Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να διαρκεί ένα project στα πλαίσια μίας eTwinning συνεργασίας;
 
Οι όροι μιας eTwinning συνεργασίας είναι απολύτως ανοιχτοί και μπορούν να οριστούν από τα συνεργαζόμενα σχολεία (θέμα,διάρκεια κ.α.) Μία σχολική συνεργασία είναι θεμιτό να είναι μακροχρόνια, με την ενεργή συμμετοχή όλου του σχολείου (εκπαιδευτικοί, μαθητές, διεύθυνση).
Αλλά: Ξεκινήστε σταδιακά με ένα μικρό project για την συνεργασία σας και στην συνέχεια προσθέστε και άλλα θέματα στην συνεργασία. «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Η ενσωμάτωση του eTwinning και άλλων Ευρωπαϊκών συλλογικών έργων στη διδακτέα ύλη, είναι ο βασικός παράγοντας επιτυχίας για τη συμμετοχή των μαθητών. Το να επιλέξουμε ένα θέμα που συμπίπτει με μία δραστηριότητα, που προβλέπεται στη διδακτέα ύλη, και η οποία μπορεί να ολοκληρώσει τη βαθιά επεξεργασία ενός ορισμένου θέματος, μας βοηθά να μετατρέψουμε την κανονική διδακτική δραστηριότητά μας σε κάτι ιδιαίτερο. 

http://resources.eun.org/etwinning/80/eTwinning_GENERAL_GUIDELINES_2010_EL.pdf

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.