Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Κατά την προσθήκη των μαθητών σας στο TwinSpace. θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε ποια θα είναι τα δικαιώματα που θέλετε να τους δώσετε. Μπορείτε φυσικά να αλλάξετε τους ρόλους αυτούς. ανά πάσα στιγμή.

  • Μαθητής Μέλος: μπορεί να συμμετέχει στη «Γωνιά των Μαθητών». να απαντάει στο φόρουμ. να συμμετέχει στις συνομιλίες της ομάδας. και να ανεβάζει αρχεία και φωτογραφίες. -
  • Μαθητής Διαχειριστής: μπορεί να κάνει τα παραπάνω και να δημιουργεί περιοχές "Δραστηριοτήτων" (Σημείωση: μόνο οι διαχειριστές εκπαιδευτικοί μπορούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο).
  • Μια χρήσιμη πληροφορία:

- Δώστε δικαιώματα διαχείρισης σε μαθητές ώστε να αποκτήσουν την ευθύνη του σχεδιασμοί και της προόδου του TwinSpace (κυρίως σε μεγαλύτερους μαθητές).

- Δώστε δικαιώματα διαχείρισης σε κάποιους μαθητές που έχουν έναν διοικητικό ρόλο στο έργο.

- Δώστε δικαιώματα μέλους σε μαθητές όταν δουλεύουν σε μια μεγαλύτερη ομάδα με προκαθορισμένες εργασίες να εκπληρώσουν(κυρίως σε μικρότερους).

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.