Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Η περιοχή Δραστηριότητες - Activities είναι ο κύριος χώρος εργασίας σας. Δείτε κάθε activity σαν μια σελίδα όπου σε αυτή μπορείτε να προσθέσετε υλικό ή και συνεργατικά εργαλεία, δηλαδή εργαλεία βασισμένα στη φιλοσοφία της κοινωνικής δικτύωσης του WEB 2.0. Το υλικό μπορεί να αποτελείται από αρχεία, φωτογραφίες, video, μέχρι 20 MB το κάθε ένα. Τα συνεργατικά εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι wikis, blogs και forum.

Για να δημιουργήσετε λοιπόν μια νέα δραστηριότητα (activity) ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:
 
 
Βήμα 1 - Συνδεθείτε στο Twinspace από το desktop σας, (υπάρχει σύνδεσμος στις περιοχές πρώτη σελίδα- "Home" ή "έργα") ή απευθείας από το http://new-twinspace.etwinning.net
 
Βήμα 2 - Κάντε κλικ στην περιοχή Δραστηριότητες- Activities
 
Βήμα 3 - Κάντε κλικ στο Manage Pages - Διαχειριστείτε τις σελίδες
 
Βήμα 4 - Πληκτρολογήστε το όνομα της σελίδας που θέλετε να δημιουργήσετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Add - Προσθήκη
 
Βήμα 5 - Κάντε κλικ στο όνομα της δραστηριότητας που μόλις δημιουργήσατε και μετά περάστε το ποντίκι σας επάνω από το εικονίδιο στο δεξί μέρος της σελίδας το οποίο γράφει « Welcome.... και  κάντε κλικ στο Add Application - Προσθέστε την εφαρμογή. To εικονίδιο αυτό εμφανίζεται και κάνοντας κλικ στο Αctions.
 
Βήμα 6 - Κάντε κλικ:
 
1. στο Content Management - Διαχείριση Περιεχομένου και επιλέξτε:
  • Document Library για να βάλετε αρχεία.
  • Image Gallery για φωτογραφίες.
  • Web Content Display όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απλά σαν ένα πεδίο να γράψετε κάτι ή να βάλετε widgets π.χ video. θέτοντας το embed code από την ιστοσελίδα που υπάρχει το widget σας 
Και πατήστε Add ή
 
2. στο Collaboration - Συνεργασία και επιλέξτε:
  • Blogsγια να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο
  • Forum για να δημιουργήσετε ένα χώρο συζήτησης
  • Wiki για να δημιουργήσετε ένα wiki που είναι ένας συνεργατικός δικτυακός τόπος όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε πληροφορίες με άλλους χρήστες.
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.