Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Η κάρτα προόδου που είναι διαθέσιμη μέσω του eTwinning Desktop και το Ημερολόγιο που είναι διαθέσιμο στο TwinSpace, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και δεν να συνδέονται μεταξύ τους.
  • Το Ημερολόγιο που διατίθεται στο TwinSpace του κάθε project συνεργασίας, είναι για χρήση των συνεργαζόμενων σχολείων αν και εφόσον θέλουν να καταγράφουν εκεί κάποιες σημαντικές «στιγμές» της συνεργασίας τους.
  • Αντίθετα, η κάρτα προόδου, διαθέσιμη στο my eTwinning Desktop, είναι σημαντική για την μετέπειτα αξιολόγηση της συνεργασίας και συνιστάται η συμπλήρωση της από τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς, κατά την εξέλιξη του συνεργατικού project - ανεξάρτητα αν για την ολοκλήρωση του project χρησιμοποιούνται τα διαθέσιμα εργαλεία του eTwinning ή κάποιο εξωτερικό εργαλείο (γι" αυτό και η κάρτα προόδου δεν περιέχεται στο TwinSpace).
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.