Τηλεκπαιδεύσεις

National eTwinning

To National eTwinning αφορά τη συνεργασία διαφορετικών σχολείων από την Ελλάδα! Τον Οκτώβριο του 2014 δόθηκε η δυνατότητα συνεργασιών σε εθνικό επίπεδο. Μπορούν πλέον να γίνουν ιδρυτές ενός έργου 2 σχολεία από την ίδια χώρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε ένα έργο με ένα συνάδελφο σας από ένα άλλο σχολείο της πόλης σας ή ακόμη καλύτερα μιας άλλης περιοχής της Ελλάδας και φυσικά μπορείτε να εντάξετε στη συνέχεια τους συναδέλφους σας από το σχολείο σας. Προσοχή, δεν εγκρίνεται έργο στο οποίο οι ιδρυτές διδάσκουν στο ίδιο σχολείο! Τα Εθνικά έργα δεν έχουν δικαίωμα να λάβουν Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας και να συμμετάσχουν στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Στην περίπτωση που εταίρος από άλλη χώρα ενταχθεί στο έργο σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή, το έργο τότε θα θεωρηθεί eυρωπαϊκό και συνεπώς θα πληροί τις προϋποθέσεις τόσο για ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας όσο και για ευρωπαϊκά βραβεία etwinning.

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.