Πώς μπορώ να προσκαλέσω εκπαιδευτικούς στο TwinSpace;

Αφού υποβάλετε την ηλεκτρονική διεύθυνση του εκπαιδευτικού, το σύστημα θα αναγνωρίσει εάν αυτή η διεύθυνση αντιστοιχεί σε κάποιον που είναι ήδη μέλος στο eTwinning. Σε αυτήν την περίπτωση, το σύστημα θα προτείνει ένα όνομα χρήστη και τη δυνατότητα επιλογής ενός ρόλου (επισκέπτης, εκπαιδευτικός μέλος ή εκπαιδευτικός διαχειριστής). Επιβεβαιώστε την επιλογή σας, κάνοντας κλικ στο υποβολή και ελέγξτε στη σελίδα των σχολίων αν η πρόσκληση ήταν επιτυχής. Σημειώστε ότι ένας επισκέπτης μπορεί μόνο να δει τις σελίδες.
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: αν επιθυμείτε να προσκαλέσετε έναν εκπαιδευτικό στο έργο σας (και αυτόματα στο TwinSpace του έργου), προσκαλέστε τον μέσω του Desktop (Έργα, Προσθέστε νέο/ους συνεργάτη/ες ) καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν θα είναι μόνο μέλος του TwinSpace, αλλά επίσημος συνεργάτης του έργου. Επιπλέον, θα έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο TwinSpace απευθείας από το Desktop του.
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.