Ενημερωτικό δελτίο Απρίλιος 2011


Ετήσια Διάσκεψη eTwinning 2011 και απονομή των Ευρωπαϊκών βραβείων

Για πρώτη φορά στην ιστορία του eTwinning, η Ετήσια Διάσκεψη και η απονομή των ευρωπαϊκών βραβείων έγιναν ταυτόχρονα φέτος με την Κατασκήνωση των νικητών μαθητών, στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου με συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών από 31 χώρες.

Περισσότερα

 

Online σύγχρονες τηλεκπαιδεύσεις χρήσης των εργαλείων eTwinning!

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι online σύγχρονες εκπαιδεύσεις χρήσης των εργαλείων eTwinning.

Περισσότερα

 

 

Πρόσκληση σε διαγωνισμό video, blog, αφίσας με θέμα 100 χρόνια μετά

100 χρόνια μετά, ανακαλύπτουμε ξανά το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, του Νίκου Γκάτσου, του Στρατή Τσίρκα και του Οδυσσέα Ελύτη.

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων οργανώνει πανελλαδικό μαθητικό διαγωνισμό διαδικτυακά, με τίτλο «100 χρόνια μετά». Ένα διαγωνισμό αφιερωμένο σε τέσσερις μεγάλους λογοτέχνες, τα λόγια των οποίων ακόμη αντηχούν στην καθημερινότητά μας

Περισσότερα

"ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ - Τρέφομαι μεσογειακά, ζω καλύτερα"

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με αφορμή  την ένταξη της Μεσογειακής Διατροφής, στις 16 Νοεμβρίου του 2010, στον Κατάλογο της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO, τις αλλαγές στον παραδοσιακό τρόπο διατροφής, αλλά και τη  θέση  που  καταλαμβάνει η χώρα μας, πανευρωπαϊκά, στην παιδική παχυσαρκία  δημιούργησε τον ιστοχώρο  ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ στην πλατφόρμα i-create.  Η δράση ξεκινάει  με τον πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό:  ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ «Τρέφομαι μεσογειακά, ζω καλύτερα»

Περισσότερα
 

Αξίζει να δείτε...
Νέο Γραφείο Υποστήριξης στο Desktop σας!

 
Το νέο Γραφείο Υποστήριξης είναι τώρα κοντά σας για βοήθεια και καθοδήγηση, κατά τη διάρκεια των πρώτων σας βημάτων στο eTwinning.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, συνδεθείτε  τώρα στο Desktop σας και περιηγηθείτε!
 
Περισσότερα
 
Έργο του μήνα: BookcraftΤο έργο σύνδεσε εκπαιδευτικούς και μαθητές από την Ελλάδα, την Πολωνία και την Κύπρο και έδειξε την αξία των σχολικών βιβλιοθηκών στην εκπαίδευση.
 
Περισσότερα
 


Η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της Δράσης eTwinning
εύχεται σε σας και τις οικογένειες σας
ένα Χαρούμενο και Ευλογημένο Πάσχα