Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων εισήγαγε το 2010 τη δράση «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση».

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη» Σύρος 6, 7, 8 Μαΐου 2011, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (αρ. 133143/Γ2/22-10-2010), θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη εκδήλωση η βράβευση των καλύτερων εκπαιδευτικών δικτυακών τόπων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, καθώς και Διοικητικών Μονάδων (Διευθύνσεις και Γραφεία Εκπαίδευσης) που θα λάβουν μέρος στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών Τόπων.

Περισσότερα...

Η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning (ΕΥΥ), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους νικητές του εθνικού μαθητικού διαγωνισμού δημιουργίας αφίσας με θέμα την Καταπολέμηση της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού! που διοργάνωσε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για το Ευρωπαϊκό Έτος 2010

Περισσότερα...

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά. ο διαγωνισμός Βραβεία eLearning οργανώνεται από το European Schoolnet και υποστηρίζεται από συνεργάτες της βασικής βιομηχανίας.

Περισσότερα...

Η Εθνική Υπηρεσία της Τσεχίας προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς να δημιουργήσουν και να αποστείλουν στο Comenius. μια καρτ ποστάλ με ένα σύντομο μήνυμα γύρω από την εμπειρία τους με το πρόγραμμα Comenius/eTwinning.

Περισσότερα...

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. η χώρα μας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Άνοιξη της Ευρώπης». μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Σχολικού Δικτύου. στόχος της οποίας είναι να οδηγήσει τους νέους σε μια ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης.

Περισσότερα...

Για τον εορτασμό της 10ης επετείου του ευρώ. η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προωθεί το Eurocompetition. έναν online διαγωνισμό αφίσας για τη νεολαία της Ευρώπης! Το Eurocompetition προσκαλεί μαθητές της ευρωζώνης και της Σλοβακίας. να εκφράσουν τις απόψεις και τις σκέψεις τους για το θέμα "10 χρόνια του ευρώ". με ένα δημιουργικό τρόπο. υπό μορφή αφίσας.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.