Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του πρώτου online σεμιναρίου eTwinning με θέμα «Τα διαθεματικά σχέδια εργασίας και η δράση eTwinning»! Η επιλογή των εκπαιδευόμενων ολοκληρώθηκε.

Δείτε στο συνημμένο τα ονόματα των εκπαιδευτικών που επιλέχτηκαν .

Η επιλογή των συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε με τα εξής κριτήρια:

Προηγήθηκαν συνάδελφοι που υπηρετούν σε σχολεία του εξωτερικού. συνάδελφοι που υπηρετούν σε δυσπρόσιτες περιοχές και γενικότερα στην περιφέρεια. στο πλαίσιο του κριτηρίου πρότερης αδυναμίας επιμόρφωσης για τη δράση.

Επιπλέον ελήφθησαν υπόψη. η αντιπροσωπευτική συμμετοχή όλων των ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. όπως επίσης και η αντιπροσωπευτική συμμετοχή στελεχών εκπαίδευσης.

Τέλος. προτιμήθηκαν συνάδελφοι που υπηρετούν σε διαπολιτισμικά και μειονοτικά σχολεία.

Τα κριτήρια επιλογής τέθηκαν από τους ίδιους τους επιμορφωτές λόγω του αυξημένου αριθμού αιτήσεων σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αριθμό θέσεων και αφορούν μόνο το τρέχον σεμινάριο.

Σύντομα θα διοργανωθούν νέα ηλεκτρονικά σεμινάρια. ώστε να ικανοποιηθεί η αυξημένη ζήτηση από μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας.



Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.