Πεγιάζης Θεόδωρος - Μηχανικός Ανάπτυξης

Εκπαίδευση:

Πτυχίο, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Πατρών

Τηλ: 2610 960320 
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ο Θεόδωρος Γ. Πεγιάζης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1969. Έλαβε το Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών, από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας το 1994. Η Διπλωματική εργασία που υλοποίησε είχε θέμα «Ηλεκτρονικό Σπίτι - Έλεγχος Λεβητοστασίου από P.C - Ανάπτυξη φιλικού περιβάλλοντος ελέγχου με χρήση Visual Basic».

Τη διετία 1996 -97 εργάστηκε ως καθηγητής πληροφορικής σε Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών και Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Πάτρα. Στη συνέχεια , το 1997 έως τον Αύγουστο του 2000 εργάστηκε ως Σύμβουλος μηχανογράφησης, Υποστήριξης και Τεχνικός Δικτύων σε εταιρεία πληροφορικής στην Πάτρα.

Από το Σεπτέμβριο του 2000 εργάζεται ως μηχανικός δικτύων στο Τομέα Δικτυακών Τεχνολογιών του Ερευνητικού Ακαδημαϊκού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών. Συμμετέχει στην υλοποίηση και τον συντονισμό διαφόρων Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Τομέα, όπως «Ασκοί του Αιόλου ΙΙ», «Πανελλήνιο Δίκτυο για την Εκπαίδευση - Edunet ΙΙ» κ.α.

Είναι μέλος του ΤΕΕ και γνωρίζει Αγγλικά. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την κολύμβηση, ιστιοσανίδα, ενώ είναι μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών.