Στασινού Σταυρούλα – Γραφίστρια

Εκπαίδευση:

Πτυχίο, Γραφιστικής, σχολή Γραφικών Τεχνών & Καλλητεχνικών Σπουδών, ΤΕΙ Αθήνας

 
Τηλ: 2610 424771 / 6936848668
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: http://be.net/dipgall
Η Στασινού Σταυρούλα µετά από τρία έτη σπουδών στο σχολείο τριτοβάθµιας εκπαίδευσης µε κατεύθηνση τη Γραφιστική εισήχθη στο τµήµα Γραφιστικής της σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών από όπου και αποφοίτησε επιτυχώς.
To 2008 ολοκληρώσε την πρακτική της εξάσκηση στην Ψηφιακή Τηλεόραση  της Ε.Ρ.Τ.  και στο δηµιουργικό studio K2Designers (05/08-10/08). Έπειτα, το 2010-2011 εργάστηκε σε διαφηµιστκή εταιρία µε εξάµηνη σύµβαση κυρίως στην δηµιουργία διαφηµιστικών προιοντικών καταλόγων και web banners µε σηµαντικότερο πελάτη την Mattel.
Παράλληλα από το 2008 έως και σήµερα εργάζεται ως freelancer και δηµιουργεί αφίσες, flyer, logotypes, εταιρικές ταυτότητες και web layout design. Περαιτέρω ενδιαφέροντα της, είναι το σχέδιο στο χέρι (σκίτσο µε µολίβι), ο σχεδιασµός χαρακτήρων και η παραγωγή κινούµενων εικόνων (animation). Προσωπικά της projects και illustration µπορείτε να δείτε στο: http://be.net/dipgall