Σταυροπούλου Κωνσταντίνα

Εκπαίδευση:

Πτυχίο, Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων.

Τηλ: 2610 960326
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Ιστοσελίδα:
Η κα Σταυροπούλου Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Πάτρα το 1983. Έλαβε το Πτυχίο Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων το 2007, από την Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών. Σήμερα παρακολουθεί το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο: «Στατιστική, Επιχειρησιακή Έρευνα και Εφαρμογές στις Αποφάσεις», στο Τμήμα  Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Επιπροσθέτως κατέχει δίπλωμα ειδίκευσης πάνω στον τομέα  «Περιβαλλοντική Διοίκηση».
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έκανε την πρακτική της άσκηση στην  Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος (ΑΤΕbank) στην  Πάτρα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Μετά το πέρας των σπουδών της εργάστηκε για οκτώ(8) μήνες με σύμβαση ορισμένου χρόνου στην  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στη Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης με έδρα την Πάτρα. Από τον Απρίλιο του 2013 έως σήμερα  εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων  «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.) στο πλαίσιο  του έργου “Ηλεκτρονικό σύστημα υποστήριξης παρεμβάσεων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  που αξιοποιούν τη μέθοδο του κουπονιού «voucher»” στον Τομέα Voucher ΥΠΕΚΑ Help Desk Operator – Τηλεφωνική Υποστήριξη.
Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καθόσον είναι κάτοχος πτυχίου επιπέδου Proficiency. Επίσης, έχει πολύ καλή γνώση των Η/Υ με πολύ καλή χρήση τους  γνωρίζοντας εφαρμογές πάνω σε διάφορα προγράμματα (Microsoft office, SPSS, Extend 5, Lindo, MS Front Page, Ms Project κ.α). Ακόμα, λόγω της διπλής ιδιότητας του τμήματος από το οποίο έχει αποφοιτήσει διαθέτει αρκετές οικονομικές γνώσεις και γνώσεις marketing.