Απονομή του βραβείου στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών 20/12/06

Το eTwinning. η κύρια δράση του Προγράμματος eLearning της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. δυναμώνει όλο και περισσότερο εμπλέκοντας περισσότερα από 21.000 εγγεγραμμένα σχολεία σε ολόκληρη την Ευρώπη. από τα οποία 1.100 είναι ελληνικά.

Στις 12 Οκτωβρίου 2006 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου. παρουσία της Υπουργού Παιδείας κας Μ. Γιαννάκου και του Γενικού Γραμματέα του Υπ.Ε.Π.Θ. καθ. Ανδρέα Καραμάνου. απονεμήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Εθνικά Βραβεία του eTwinning για να επιβραβεύσουν την εξαιρετική εργασία των ελληνικών σχολείων για το δεύτερο έτος της επιτυχημένης δράσης στην Ελλάδα.

Tο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών. απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο Παιδαγωγικής Καινοτομίας (στην κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές - Γυμνασίου) για τη συνεργασία «Eine virtuelle Reise nach Berlin während der Fußball-WM 2006 - Εικονικό ταξίδι στο Βερολίνο κατά την διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2006». [Υπεύθυνη Καθηγ.: κ Ι. Χαρδαλούπα (http://virtualetwinning.blogspot.com/)]

Το Μεγάλο βραβείο είναι ένας Διαδραστικός Πίνακας (interactive whiteboard) SMART BOARD SB680. 77 ιντσών. αξίας 1900Ε. προσφορά της εταιρίας ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.

Την Τετάρτη. 20 Δεκεμβρίου 2006. στις 12.30 στους χώρους του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών στην Ανθούπολη. πραγματοποιήθηκε η απονομή του βραβείου στον Διευθυντή του σχολείου κ. Δημητρόπουλο και την συντονίστρια εκπαιδευτικό παρουσία αντιπροσώπου της εταιρίας ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Α.Ε. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Δρ. θ. Μπίρμπας. ο κ. Άρης Λούβρης. Συντονιστής Ενημέρωσης για τη δράση eTwinning στην Ελλάδα και Προϊστάμενος του Γραφείου Δικτυακής Εκπαιδευτικής Πύλης (http://www.e-yliko.gr) και o Δρ. Μιχάλης Παρασκευάς. Τεχνικός Υπεύθυνος του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (http://www.sch.gr/).

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.