Εκπαιδευτική ρομποτική στο νηπιαγωγείο με το Beebot

 

Μέσω της εκπαιδευτικής ρομποτικής τα παιδιά μαθαίνουν να κατασκευάζουν και να προγραμματίζουν ρομπότ, παραμένοντας συνεχώς ενημερωμένα για τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις. Το Bee-Bot είναι ένα ελκυστικό προγραμματιζόμενο ρομπότ για μικρά παιδιά που αποτελεί έναν εύκολο τρόπο εισαγωγής του προγραμματισμού στην τάξη, για παιδιά ηλικίας από τριών ετών και άνω. Ωστόσο, η ευέλικτη φύση του σημαίνει επίσης ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παιδιά έως 8 ετών και να βοηθήσει στην ανάπτυξη και άλλων τομέων του προγράμματος σπουδών εκτός από τις ΤΠΕ.

Περισσότερα...

Οδηγός Συνεργατικών Δραστηριοτήτων στα eTwinning έργα

Περιέχει συνεργατικές δραστηριότητες τις οποίες μπορείτε να ενσωματώσετε αυτούσιες στα eTwinning έργα σας, να τις προσαρμόσετε στις ανάγκες του έργου σας ή να εμπνευστείτε από αυτές για να δημιουργήσετε τις δικές σας! Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στον οδηγό είναι εργασίες των συμμετεχόντων στα mini-courses που διοργάνωσε η ελληνική ΕΥΥ eTwinning το 2014 με τίτλο "Ενσωμάτωση Συνεργατικών Δραστηριοτήτων στα eTwinning έργα".

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.