Διερευνώντας τον αντίκτυπο του eTwinning στην προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα και στην αρχική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση

 

Η Πλατφόρμα Ευρωπαϊκής Σχολικής Εκπαίδευσης (European School Education Platform), η οποία τέθηκε σε λειτουργία το 2022, είναι το σημείο συνάντησης για όλο το προσωπικό του σχολείου (από την προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα έως την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης), τους ερευνητές, τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς στον τομέα της σχολικής εκπαίδευσης.

Το μέλλον μας, αισθητική, βιωσιμότητα, συμπεριληπτικότητα Το eTwinning και το Νέο Ευρωπαϊκό Μπάουχαους

 

Η Πλατφόρμα Ευρωπαϊκής Σχολικής Εκπαίδευσης, η οποία τέθηκε σε λειτουργία το 2022, είναι το σημείο συνάντησης για όλο το προσωπικό του σχολείου (από την προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα έως την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης), τους ερευνητές, τους υπευθύνους χάραξης πολιτικής και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς στον τομέα της σχολικής εκπαίδευσης.

eTwinning ∆ιδασκαλία, δημιουργία, καινοτομία

 

Στόχος αυτού του βιβλίου είναι η παροχή αξιόλογου περιεχομένου σχετικά με την επίδραση του eTwinning στην εκπαίδευση και την καινοτομία, εμπνέοντας τους εκπαιδευτικούς να γίνουν δημιουργικοί με το eTwinning.

Διδάσκοντας τον γραμματισμό στα ΜΜΕ και καταπολεμώντας την παραπληροφόρηση με το eTwinning

 

Τα τελευταία 17 χρόνια, το eTwinning έχει εξελιχθεί από πρωτοβουλία βάσης σε μια ενεργή κοινότητα σχολείων στην οποία, από την έναρξή της έως σήμερα, έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 937.000 εκπαιδευτικοί που εργάζονται σε περισσότερα από 217.000 σχολεία σε 43 χώρες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.