Δελτίο Τύπου: Τελετή Απονομής του 17ου Εθνικού διαγωνισμού

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning, στο πλαίσιο της Εαρινής Καμπάνιας eTwinning, με θέμα «Ευημερία στο σχολείο», διοργάνωσε με επιτυχία την τελετή απονομής βραβείων του 17ου Εθνικού διαγωνισμού eTwinning, την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, αναδεικνύοντας τους eTwinners Α/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης και τα πετυχημένα έργα που υλοποιούν στα σχολεία τους.  Στην τελετή βράβευσης προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η Δρ. Ηλέκτρα Μπάδα Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, SHE Network πολιτισμική ανθρωπολόγος στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, στη Διεύθυνση Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, και εθνική συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Δικτύου Σχολείων Προαγωγής της Υγείας  Schools for Health in Europe Network Foundation (SHE), με την εισήγηση «Ο ρόλος του σχολείου στην κοινωνική και συναισθηματική ευεξία των μαθητών».

Περισσότερα...

18ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning- Οι νικητές!

Ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) της δράσης eTwinning προκήρυξε τον 18ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning με στόχο να αναγνωρίσει τα καλύτερα eTwinning έργα από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2022-2023.

Η περίοδος υποβολής των υποψηφιοτήτων είχε διάρκεια από 9 έως 16 Οκτωβρίου 2023.  Κατατέθηκαν 124 συνολικά αιτήσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Περισσότερα...

17ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning- Οι νικητές!

Ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) της δράσης eTwinning προκήρυξε τον 17ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning με στόχο την αναγνώριση των καλύτερων  eTwinning έργων που πραγματοποιήθηκαν από πλευράς σχολικών μονάδων κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων έλαβε χώρα στο διάστημα από 9 έως 16 Οκτωβρίου 2023 με συνολικά 94 υποβληθείσες αιτήσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Περισσότερα...

17ος και 18ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning

Με σκοπό την αναγνώριση των καλύτερων έργων eTwinning των ελληνικών σχολικών μονάδων για τα σχολικά έτη 2021-2022 και 2022-2023, ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (Ε.Ο.Υ) της δράσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προκηρύξει τον 17ο και  18ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning !

Η περίοδος υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι από 9 έως και 16 Οκτωβρίου 2023 και για τους δύο Διαγωνισμούς.

Περισσότερα...

16ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning- Οι νικητές!

Ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) της δράσης eTwinning προκήρυξε τον 16ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning με στόχο να αναγνωρίσει τα καλύτερα eTwinning έργα από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2020-2021.

Περισσότερα...

16ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning

Με σκοπό τη βράβευση των καλύτερων έργων eTwinning των ελληνικών σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2020-2021, ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) της δράσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προκηρύξει τον 16o Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning!

Περισσότερα...

15ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning- Οι νικητές!

Με σκοπό την αναγνώριση των καλύτερων έργων eTwinning από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2019-2020, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) της δράσης προκήρυξε τον 15o Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning. 

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.