Δελτίo Τύπου - Πρόσκληση

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το ΙΤΥΕ "Διόφαντος" και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας,  σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε, τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών-ΕΕΛΛΑΚ, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Αχαΐας και το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Κυκλάδων,
διοργανώνουν το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning για τα συνεργατικά προγράμματα στην Π/θμια και Δ/θμια Εκπ/ση για την:

«Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας, της Επικοινωνίας και της ανοικότητας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα».

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Νοεμβρίου 2016, στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο Astir Patras (Σάββατο 26/11 με τις παράλληλες συνεδρίες και στο Επιμελητήριο Αχαΐας) ενώ η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι με ελεύθερη είσοδο. Απευθύνεται σε κάθε εκπαιδευτικό, ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου και βαθμίδας εκπαίδευσης, ο οποίος επιθυμεί αφενός, να αξιοποιήσει τις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας στην εκπαιδευτική διαδικασία και αφετέρου, να προωθήσει τη σχολική συνεργασία σε Ευρωπαϊκό, Διεθνές και Εθνικό επίπεδο με αφορμή το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+.

Οδηγίες προς δημοσιογράφους: Μπορείτε να απευθυνθείτε για το αρχείο word προς δημοσίευση του Δελτίου Τύπου
στα μέσα που εκπροσωπείτε και επικοινωνήστε με την κ. Καπράλου στο kapralou[at]cti.gr για τις σχετικές λεπτομέρειες.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.