Εγγραφές

Η εγγραφή στο συνέδριο του eTwinning είναι δωρεάν και για τους απλούς συνέδρους που θα το παρακολουθήσουν αλλά και για τους εισηγητές.

Η εγγραφή στο συνέδριο του e Δικτύου είναι επίσης δωρεάν και για τους απλούς συνέδρους που θα το παρακολουθήσουν αλλά και για τους εισηγητές και τα έξοδα του συνεδρίου θα καλυφθούν από τις συνδρομές εισηγητών προηγούμενων συνεδρίων.

Για να εγγραφείτε στο συνέδριο eTwinning παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα: https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/899534 

Για να εγγραφείτε στο συνέδριο e-Δικτύου παρακαλούμε να συμπληρώσετε την https://forms.gle/YTFpxsfqWcKgbHtN7

Οι σύνεδροι μπορούν να εγγραφούν σε ένα από τα δύο ή και στα δύο συνέδρια.

Οι σύνεδροι μπορούν να παρακολουθήσουν εισηγήσεις και εργαστήρια και στα δύο συνέδρια. Για να παρακολουθήσουν εργαστήρια πρέπει να κάνουν τις αντίστοιχες εγγραφές στα εργαστήρια που θα επιλέξουν, όταν αυτά ανακοινωθούν.

Η φόρμα συμπληρώνεται από όλους όσους θα παρακολουθήσουν τα συνέδρια, είτε είναι εισηγητές είτε απλοί σύνεδροι που θα το παρακολουθήσουν, για να λάβουν την αντίστοιχη βεβαίωση παρακολούθησης των συνεδρίων.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.