Ενδεικτικό κόστος μετακίνησης

Σχετικά με το 4ο Πανελλήνιο συνέδριο eTwinning, φροντίσαμε να είναι όσο πιο οικονομικό για όλους τους παρευρισκόμενους, με το κυριότερο να είναι άνευ κόστους εγγραφής είτε ως σύνεδρος, είτε ως εισηγητής.

Το συνέδριο διεξάγεται στο κέντρο της πόλης, δίπλα ακριβώς στον σταθμό ΚΤΕΛ Αχαΐας και στον σταθμό ΟΣΕ (βλ. Τόπος συνεδρίου - Διαμονή)

Ενδεικτικά, αν θέλετε να αποφύγετε τη μετακίνηση με Ι.Χ., για να φτάσετε από Αθήνα στην Πάτρα υπάρχουν οι ακόλουθοι τρόποι:

  • Λεωφορείο

Από το σταθμό του Κηφισού μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο για Πάτρα. Το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ (με επιστροφή) και μπορείτε να το αγοράσετε απευθείας στον σταθμό. Υπάρχουν λεωφορεία για Πάτρα κάθε μισή ώρα περίπου, από τις 05:30 μέχρι 22:30. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 3 ώρες, εκτός αν προτιμήσετε το Express με διάρκεια μετακίνησης περίπου 2 και μισή ώρες. Οι ώρες δρομολογίων του Express είναι:

08.30, 10.30, 12.30, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00, 18.00 19.00 και 20:00.

  • Προαστιακή Γραμμή Αθήνα – Κιάτο – Αθήνα :

Εάν επιλέξετε αυτή τη λύση, η γραμμή συνδέει απευθείας το Κιάτο με την Αθήνα και αντίστροφα, με καθημερινά δρομολόγια ανά μία ώρα.

Μέσω του Κιάτου, με μετεπιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στην Πάτρα.

Το εισιτήριο, το οποίο καλύπτει όλη τη διαδρομή προς την Πάτρα, κοστίζει 27,20 ευρώ (με επιστροφή) εφόσον προβείτε σε προαγορά εισιτηρίου τουλάχιστον 48 ώρες πριν το ταξίδι.

Έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να αλλάξετε μέσο μετακίνησης στο Κιάτο και να επιβιβαστείτε σε λεωφορείο του ΟΣΕ.

Δείτε τις ώρες δρομολογίων από το αεροδρόμιο προς το Κιάτο στο

Δείτε τις ώρες δρομολογίων από το Κιάτο προς Πάτρα στο

Σας περιμένουμε με το καλό στην Πάτρα από την Παρασκευή 24 έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και αν δεν έχετε κάνει την προεγγραφή σας, φροντίστε το άμεσα στην καρτέλα Εγγραφές 

Εκ της συντονιστικής επιτροπής του συνεδρίου. (τελευταία ενημέρωση σελίδας 5/11/2017)

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.