Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Ενημέρωση για τη δράση eΤwinning ITE σε διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 οι διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Απόστολος Κώστας και κ. Λοίζος Σοφός ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εθνικού Οργανισμού Υποστήριξης της δράσης eTwinning και συμμετείχαν σε ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση για τη δράση eTwinning Αρχική Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών που διοργάνωσαν η κα Ναταλία Τζίτζη, μέλος του ΕΟΥ και οι Πρεσβευτές της δράσης eTwinning ITE, κα Μαρία Γεωργιάδου, κα Σοφία Αρβανιτίδου και κα Γιοχάνα Χαρδαλούπα.

Περισσότερα...

Ενημέρωση για τη δράση eΤwinning ITE σε διδάσκοντες/διδάσκουσες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 οι διδάσκοντες/ουσες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθανάσιος Μόγιας, Αθανασία Μούτλια, Πελαγία Αλεξοπούλου, Δέσποινα Βασιλειάδου, Γεώργιος Παπατριανταφύλλου, Ελένη Παπαντή και Σοφία Μανούση ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εθνικού Οργανισμού Υποστήριξης της δράσης eTwinning και συμμετείχαν σε ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση για τη δράση eTwinning Αρχική Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών που διοργάνωσαν η κα Ναταλία Τζίτζη, μέλος του ΕΟΥ και η Πρεσβευτής της δράσης eTwinning ITE, κα Αγγελική Κουγιουρούκη.

Περισσότερα...

Διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενημερώνονται για την Ετικέτα Ποιότητας

Μετά από πρόσκληση του κ. Βασίλειου Κόλλια, Επίκουρου Καθηγητή (Φυσική και Συνεργατικά Περιβάλλοντα Μάθησης με Υποστήριξη ΤΠΕ) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο  Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning διοργάνωσε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024  διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση από την Ομάδα Υποστήριξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η ενημέρωση περιλάμβανε πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια που πρέπει να ικανοποιούνται για την αναγνώριση του ιδρύματος με την Εθνική Ετικετα Ποιότητας eTwinning. Την ενημέρωση παρακολούθησαν, εκτός από τον κ. Κόλλια, η κα Μαρία Χατζή, ΕΔΙΠ (Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική Πρακτική Άσκηση) και η κα Σταυρούλα Καλδή, Καθηγήτρια (Διδακτική Μεθοδολογία). Στην ενημερωτική συνάντηση συμμμετείχαν η κα Ναταλία Τζίτζη, μέλος του ΕΟΥ και η Πρεσβευτής της δράσης eTwinning ITE, κα Γεωργία Μανέτα. 

Σε συνέχεια της διαδικτυακής συνάντησης, στις  2 Φεβρουαρίου 2024, η κα Μανέτα παρουσίασε τη δράση eTwinning σε εκπαιδευτικούς σχολείων του Βόλου που συμμετέχουν στην πρακτική άσκηση των φοιτητών/τριών.

Περισσότερα...

Ενημερωτική συνάντηση για την Ετικέτα Ποιότητας με διδάσκοντα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 ο κ. Γεώργιος Κρητικός, διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ενημερώθηκε από την Ομάδα Υποστήριξης που έχει συστήσει ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning για το Πανεπιστήμιο ΑΙγαίου. Η ενημέρωση περιλάμβανε πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια που πρεπει να ικανοποιούνται για την αναγνώριση του ιδρύματος με την Εθνική Ετικετα Ποιότητας eTwinning. Στην ενημερωτική συνάντηση συμμμετείχαν η κα Ναταλία Τζίτζη, μέλος του ΕΟΥ και οι Πρεσβευτές της δράσης eTwinning ITE, κα Σοφία Αρβανιτίδου και Γιοχάννα Χαρδαλούπα.

Περισσότερα...

Συνάντηση για συνεργασία του ΠΑΜΑΚ με το Πανεπιστήμιο της Βερόνα

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 ο κ. Ιωάννης Λεύκος, διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και η Πρεσβευτής της δράσης eTwinning, κα Ζωή Γάλλου συνμετείχαν σε συνάντηση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο της Verona και η διδάσκουσα κα Paola Vettorel με στόχο την εύρεση εταίρων για το σχεδιασμό και την υλοποίηση eTwinning έργων το εαρινό εξάμηνο του 2024.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.