Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενημερώνονται για την Ετικέτα Ποιότητας

Μετά από πρόσκληση του κ. Βασίλειου Κόλλια, Επίκουρου Καθηγητή (Φυσική και Συνεργατικά Περιβάλλοντα Μάθησης με Υποστήριξη ΤΠΕ) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο  Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning διοργάνωσε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024  διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση από την Ομάδα Υποστήριξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η ενημέρωση περιλάμβανε πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια που πρέπει να ικανοποιούνται για την αναγνώριση του ιδρύματος με την Εθνική Ετικετα Ποιότητας eTwinning. Την ενημέρωση παρακολούθησαν, εκτός από τον κ. Κόλλια, η κα Μαρία Χατζή, ΕΔΙΠ (Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική Πρακτική Άσκηση) και η κα Σταυρούλα Καλδή, Καθηγήτρια (Διδακτική Μεθοδολογία). Στην ενημερωτική συνάντηση συμμμετείχαν η κα Ναταλία Τζίτζη, μέλος του ΕΟΥ και η Πρεσβευτής της δράσης eTwinning ITE, κα Γεωργία Μανέτα. 

Σε συνέχεια της διαδικτυακής συνάντησης, στις  2 Φεβρουαρίου 2024, η κα Μανέτα παρουσίασε τη δράση eTwinning σε εκπαιδευτικούς σχολείων του Βόλου που συμμετέχουν στην πρακτική άσκηση των φοιτητών/τριών.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.