Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning σας προσκαλεί στο webinar του eTwinning με θέμα "Ενσωμάτωση Συνεργατικών Δραστηριοτήτων στα eTwinning έργα" που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στις 19:00 και θα έχει διάρκεια 2 (δύο) ωρών . Για τη συγκεκριμένη τηλεκπαίδευση θα γίνει χρήση του  εργαλείου webconferencing 'webex'.

Περισσότερα...

Η Eλληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning σας προσκαλεί στην Τηλεκπαίδευση eTwinning με θέμα "Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2015: esafety και eTwinning ενώνουν τις δυνάμεις τους!" η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10/2/2015 και ώρα 15:00 διάρκειας 1 ώρας.

Περισσότερα...

Η EYY eTwinning, προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα επιμόρφωσης για τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς.  Από 19/12/2011-8/1/2012 θα υλοποιηθoύν  τα  διαδικτυακά μαθήματα «Ο Διαδραστικός Πίνακας. Ένα χρήσιμο εργαλείο στην ανάπτυξη συνεργατικών δραστηριοτήτων» και «eTwinning, μέθοδος project και άλλα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων».

Για να λάβουν μέρος σε ένα από τα δυο  μαθήματα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στη διεύθυνση

http://www.etwinning.gr/survey/index.php?sid=31826&lang=el 

Οι θέσεις εκπαιδευόμενων θα είναι συνολικά 100 για κάθε μάθημα και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.  

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.