Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Και φέτος η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning διοργάνωσε στην Πάτρα, το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αξιοποίηση των ΤΠΕ και της ανοικτότητας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Περισσότεροι των 420 συνέδρων, εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα, συμμετείχαν στις εργασίες του, ενώ παρουσιάστηκαν 70 εργασίες σε παράλληλες συνεδρίες, 13 workshops με ενεργό συμμετοχή, 6 κεντρικές εισηγήσεις και αντίστοιχες προσκεκλημένες ομιλίες. Δελτίου Τύπου

Περισσότερα...

Το συνέδριο θα διεξαχθεί 25-27 Νοεμβρίου 2016 στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, Αγίου Ανδρέου 16, (Ενδεικτική ανάλυση κόστους) πολύ κοντά στους σταθμούς ΚΤΕΛ και ΟΣΕ.

PATRA

Για όσους επιθυμούν διαμονή, έχουν εξασφαλιστεί ειδικές τιμές για τους συνέδρους. Μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το ξενοδοχείο ASTIR PATRAS και να αναφέρετε ότι είστε σύνεδρος eTwinning.

Μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό € 55,00 την ημέρα
Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό € 68,00 την ημέρα

Σχετικά με το 3ο Πανελλήνιο συνέδριο eTwinning, φροντίσαμε να είναι όσο πιο οικονομικό για όλους τους παρευρισκόμενους, με το κυριότερο να είναι άνευ κόστους εγγραφής είτε ως σύνεδρος, είτε ως εισηγητής.

Το συνέδριο διεξάγεται στο κέντρο της πόλης, δίπλα ακριβώς στον σταθμό ΚΤΕΛ Αχαΐας και στον σταθμό ΟΣΕ (βλ. Τόπος συνεδρίου - Διαμονή )

Ενδεικτικά, αν θέλετε να αποφύγετε τη μετακίνηση με Ι.Χ., για να φτάσετε από Αθήνα στην Πάτρα υπάρχουν οι ακόλουθοι τρόποι:

  • Λεωφορείο

Εάν προτιμήσετε το λεωφορείο πρέπει να κάνετε τα εξής:

Από τον σταθμό “Κηφισός” μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο για Πάτρα. Το εισιτήριο κοστίζει 35 ευρώ (με επιστροφή) και μπορείτε να το αγοράσετε απευθείας στον σταθμό. Υπάρχουν λεωφορεία για Πάτρα κάθε μισή ώρα περίπου, από τις 05:30 μέχρι 22:30. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 3 ώρες, εκτός αν προτιμήσετε το Express με διάρκεια μετακίνησης περίπου 2 και μισή ώρες. Οι ώρες δρομολογίων του Express είναι:

08.30, 10.30, 12.30, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00, 18.00 και 19.00.

  • Προαστιακός – Λεωφορείο ΟΣΕ

Εάν επιλέξετε αυτή τη λύση θα πρέπει να πάρετε τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ σιδηρόδρομο από το σταθμό Δουκίσης Πλακεντίας ή Νερατζιώτισα ως τον σταθμό στο Κιάτο. Από το Κιάτο υπάρχει ανταπόκριση με λεωφορείο του ΟΣΕ, με προορισμό απευθείας την Πάτρα. Το εισιτήριο, το οποίο καλύπτει όλη την διαδρομή προς την Πάτρα, κοστίζει 23,10 ευρώ (με επιστροφή) εφόσον προβείτε σε προαγορά εισιτηρίου τουλάχιστον 48 ώρες πριν το ταξίδι.

Παρακαλούμε, έχετε στον νου σας ότι δεν είναι απευθείας δρομολόγιο. Θα πρέπει να αλλάξετε στο Κιάτο και να επιβιβαστείτε στο λεωφορείο του ΟΣΕ.

Κατεβάστε τις ώρες δρομολογίων από το αεροδρόμιο προς το Κιάτο στο

http://www.trainose.gr/wp-content/uploads/2014/03/Δρομολόγια-Αεροδρόμιο-Κιάτο.pdf

Κατεβάστε τις ώρες δρομολογίων από το Κιάτο προς Πάτρα στο

http://www.trainose.gr/wp-content/uploads/2014/03/Δρομολογια-Λεωφορειων-Κιατο-Πατρα-Ανταποκρισεις-με-Προαστιακο-από-22-06-2015.pdf

Συνδυάζοντας και μία διανυκτέρευση τουλάχιστον (55 Ευρώ το μονόκλινο στο ξενοδοχείο διεξαγωγής) μπορείτε με κόστος λιγότερα από 100Ε (78,10 με ΤΡΑΙΝΟΣΕ / 89,70 με ΚΤΕΛ) να καλύψετε τη διαμονή και τη μετακίνησή σας!

Σας περιμένουμε στην Πάτρα από την Παρασκευή 25 έως την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 και αν δεν έχετε κάνει την προεγγραφή σας, φροντίστε το άμεσα στην καρτέλα Εγγραφές 

Εκ της συντονιστικής επιτροπής του συνεδρίου.

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το ΙΤΥΕ "Διόφαντος" και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας,  σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε, τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών-ΕΕΛΛΑΚ, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Αχαΐας και το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Κυκλάδων,
διοργανώνουν το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning για τα συνεργατικά προγράμματα στην Π/θμια και Δ/θμια Εκπ/ση για την:

«Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας, της Επικοινωνίας και της ανοικότητας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα».

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Νοεμβρίου 2016, στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο Astir Patras (Σάββατο 26/11 με τις παράλληλες συνεδρίες και στο Επιμελητήριο Αχαΐας) ενώ η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι με ελεύθερη είσοδο. Απευθύνεται σε κάθε εκπαιδευτικό, ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου και βαθμίδας εκπαίδευσης, ο οποίος επιθυμεί αφενός, να αξιοποιήσει τις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας στην εκπαιδευτική διαδικασία και αφετέρου, να προωθήσει τη σχολική συνεργασία σε Ευρωπαϊκό, Διεθνές και Εθνικό επίπεδο με αφορμή το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+.

Οδηγίες προς δημοσιογράφους: Μπορείτε να απευθυνθείτε για το αρχείο word προς δημοσίευση του Δελτίου Τύπου
στα μέσα που εκπροσωπείτε και επικοινωνήστε με την κ. Καπράλου στο kapralou[at]cti.gr για τις σχετικές λεπτομέρειες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.