Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Κάθε πρεσβευτής έχει δημιουργήσει ένα teacher room στο περιβάλλον του Desktop για να επικοινωνεί και να υποστηρίζει τους εκπαιδευτικούς της περιοχής του. Εκεί μπορείτε να γράφετε τις απορίες και τα σχόλιά σας. Τα στοιχεία επικοινωνίας των πρεσβευτών θα τα βρείτε εδώ.

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning λειτουργεί από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.) με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

  • website: http://www.etwinning.gr,
  • email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • τηλ: 801-11-38946 (801-11-etwin)

Το προσωπικό της ΕΥΥ είναι εξοικειωμένο με την εκπαιδευτική κατάσταση στην Ελλάδα και μπορεί να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει ώστε να φέρετε σε πέρας επιτυχώς ένα έργο eTwinning.

Σε εθνικό επίπεδο, η Ελληνική ΕΥΥ συνεργάζεται με το σώμα πρεσβευτών της δράσης, το οποίο αποτελείται από εκπ/κους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης και έχει ως στόχο την ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας για τη δράση κατά τόπους, με τη διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων-συνεδριών εργασίας, online μαθημάτων κ.α.

 Οι σύνδεσμοι της είναι:

 

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.