Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Συμμετοχή Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης σε τηλεοπτική εκπομπή

To Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή «ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ» με τον κ. Γιώργο Ροδάκογλου, Δημοσιογράφο στον Τηλεοπτικό σταθμό 4Ε .

Το θέμα της παρουσίασής μας είναι «eTwinning electronic Music Teacher» και αφορά συνεργασία σχολείων για τη δημιουργία ηλεκτρονικού και εξ αποστάσεως κέντρου παρουσιάσεως εφαρμογών καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων με διαθεματικό περιεχόμενο και σε αλληλεπιδραστικό και ομοδοσυνεργατικό περιβάλλον.

Η παρουσίαση περιλαμβάνει ειδικά ψηφιακά μουσικά αρχεία με δυνατότητα πρόσβασης σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (προβλήματα όρασης και διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές).

Η παρουσίαση της σχολικής μονάδας και των δραστηριοτήτων της εντάσσεται και στο πλαίσιο της συμμετοχής του Μουσικού Σχολείου στην Ηλεκτρονική eTwinning Κοινότητα που αφορά στα θέματα Καταπολέμησης της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού (Ευρωπαϊκό έτος 2010).

Η εκπομπή θα προβληθεί ζωντανά την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 15:30 και σε επανάληψη τα μεσάνυχτα

Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθήσετε ζωντανά τον Τηλεοπτικό Σταθμό 4Ε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο:

http://www.tv4e.gr/livestreaming.php

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.