Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ο.Π.Ι). νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού. προκειμένου να προωθήσει την αναγνώριση του δικαιώματος της πνευματικής ιδιοκτησίας«Προστάτευσέ το: Γίνε δημιουργός. νιώσε δημιουργός. προστάτευσε το έργο σου και το έργο των άλλων» και να ευαισθητοποιήσει το κοινό στην πάταξη του φαινομένου της κλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας. προκηρύσσει πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό δημιουργίας αφίσας με τίτλο:
 
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές της Στ΄ τάξης Δημοτικού όλων των σχολείων της ελληνικής επικράτειας με ατομικές ή ομαδικές εργασίες. Οι εργασίες θα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικά στον ΟΠΙ. από τους Δ/ντές των σχολείων έως τη 17η Μαρτίου 2008.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες του διαγωνισμού. την αξιολόγηση και τα βραβεία μπορείτε να βρείτε στη συνημμένη εγκύκλιο με αρ. πρωτ. Φ.25.1/16/2491/Γ1. 08-01-2008 και στον ιστότοπο: www.lavemeros.gr.


Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.