Εργαστήρια Δεξιοτήτων και eTwinning!

Καθώς οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν το Σχέδιο Δράσης τους αναφορικά με τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αξιοποιούν τα δίκτυα και τα προγράμματα του eTwinning για την υλοποίηση των Εργαστηρίων τους! 📌🔎Πόσοι λοιπόν από εσάς σχεδιάζετε να συμπεριλάβετε στο Σχέδιο Δράσης του σχολείου σας ή του Τμήματός σας την υλοποίηση eTwinning έργων στο πλαίσιο ενός ή και περισσότερων Θεματικών Ενοτήτων των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και να συνεργαστείτε με αυτό τον τρόπο είτε με εκπαιδευτικούς άλλων ελληνικών σχολείων (εθνικό eTwinning έργο), ή ακόμη και με εκπαιδευτικούς άλλων ευρωπαϊκών χωρών (ευρωπαϊκό eTwinning έργο); 👉Θα ακολουθήσουν περισσότερες οδηγίες και πολλές επιμορφωτικές δράσεις για την αξιοποίηση του #eTwinning στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων! Ευχόμαστε καλή αρχή σε όλους σας και μια χρονιά γεμάτη έμπνευση, δημιουργικότητα και καινοτόμες δράσεις!🙂

Aξιοποίηση του eTwinning στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων

Στοχεύοντας στην αξιοποίηση του eTwinning στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning θα επιλέξει μέσω ανοιχτής κλήρωσης, ένα eTwinning έργo που θα υποβληθεί από 28 Σεπτεμβρίου 2021 έως και 30 Οκτωβρίου 2021 και θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.
Η κλήρωση θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής Εθνικών Βραβείων eTwinning, στο πλαίσιο του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου eTwinning στις 19 Νοεμβρίου 2021.
Το βραβείο του ιδρυτή/ιδρυτών του έργου θα είναι η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης.
Επισημαίνεται ότι τα έργα που θα υποβληθούν θα πρέπει να έχουν στον τίτλο τους το hashtag #SkillsLabs.
Προσοχή!:Το hashtag #SkillsLabs θα πρέπει να υπάρχει στον τίτλο κάθε eTwinning έργου που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, καθώς θα υπάρχει ειδική κατηγορία Βραβείου για τα έργα αυτά στον επόμενο Εθνικό Διαγωνισμό Βραβείων eTwinning.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.