Ολοκλήρωση της επανάληψης του Μαζικού Ανοικτού Διαδικτυακού Μαθήματος (ΜΟΟC rerun) με θέμα: «eTwinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Συνεργατικές Δράσεις για την Καλλιέργεια Γνώσεων, Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων» (2023)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 η επανάληψη του Μαζικού Ανοικτού Διαδικτυακού Μαθήματος (ΜΟΟC rerun) με θέμα: «eTwinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Συνεργατικές Δράσεις για την Καλλιέργεια Γνώσεων, Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων» που οργάνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning. Το μάθημα διάρκειας τεσσάρων (4) εβδομάδων προσφέρθηκε μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Οργανισμού Υποστήριξης της δράσης eTwinning http://mooc.etwinning.gr/ και αφορούσε στην αξιοποίηση του δικτύου, των δράσεων και του εκπαιδευτικού υλικού που παρέχει η πλατφόρμα του eTwinning κατά την εφαρμογή των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων από εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το μάθημα απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας που εργάζονται σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των τύπων και βασικός του στόχος ήταν να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες/χουσες τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν, καθώς και τα εργαλεία που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να μετατρέψουν δραστηριότητες που εμπεριέχονται στα Προγράμματα Καλλιέργειας Δεξιοτήτων του ψηφιακού αποθετηρίου του Ι.Ε.Π. «Εργαστήρια Δεξιοτήτων 21+» σε δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν συνεργατικά από ομάδες μαθητών και εκπαιδευτικών δύο ή περισσότερων σχολικών μονάδων στο πλαίσιο υλοποίησης ενός eTwinning έργου. Δείτε περισσότερα εδώ: Δελτίο Τύπου

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.