Επιλογή 5 εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης για συμμετοχή στο δια ζώσης eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς » που θα διεξαχθεί στις 22-24 Μαΐου 2023 στη Vilnius, Λιθουανία.

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή 5 εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης  στο eTwinning σεμινάριο με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς» που θα διεξαχθεί στη Vilnius, Λιθουανία 22-24 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε η επιλογή των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν. Ειδικότερα:

Περισσότερα...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 5 εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης στο eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς» που θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Μαΐου 2023 στη Vilnius, Λιθουανία.

O (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί πέντε (5) μόνιμους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη Προσχολική εκπαίδευση, να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς», που θα διεξαχθεί στις 22-24  Μαΐου στη Vilnius, Λιθουανία. 

Περισσότερα...

Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή εκπαιδευτικών σε διαδικτυακό εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης στην Προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα με θέμα «Δημιουργικότητα και Καινοτομία στην Προσχολική Εκπαίδευση και φροντίδα»

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί  μόνιμους/ες εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στην Προσχολική Εκπαίδευση, να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης   με θέμα « Δημιουργικότητα και Καινοτομία στην Προσχολική Εκπαίδευση και φροντίδα» που διοργανώνει η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning,  29-31 Μαρτίου 2023. 

Περισσότερα...

Επιλογή 5 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- ΕΠΑΛ για συμμετοχή στο eTwinning σεμινάριο με θέμα «Καινοτομία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Μαΐου 2023 στη Bratislava, Σλοβακία.

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή 5 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης- ΕΠΑΛ στο eTwinning σεμινάριο με θέμα «Καινοτομία στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»  που θα διεξαχθεί στην Bratislava- Σλοβακία 18-20 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε η επιλογή των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν. Ειδικότερα:

Περισσότερα...

Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή εκπαιδευτικών ΕΠΑΛ στο διαδικτυακό εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Μαρτίου 2023.

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί  μόνιμους/ες εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε  Επαγγελματικά Λύκεια, να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης που διοργανώνει η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning,  1-3 Μαρτίου 2023. 

Περισσότερα...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 5 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- ΕΠΑΛ στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Καινοτομία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Μαΐου 2023 στη Bratislava, Σλοβακία

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί πέντε (5) μόνιμους/ες εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με προτεραιότητα όσους/ες υπηρετούν σε  Επαγγελματικά Λύκεια, κατά προτίμηση αρχάριους/ες στο eTwinning, να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Καινοτομία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», που θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαΐου στη Bratislava, Σλοβακία. 

Περισσότερα...

Επιλογή τεσσάρων (4) Ελλήνων εκπαιδευτικών για το Διαδικτυακό eTwinning Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Επαγγελματικών Λυκείων με θέμα:Sustainable Development Goals,23-24 Νοεμβρίου 2022

Ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning, κατόπιν της πρόσκλησης που απηύθυνε στην εκπαιδευτική κοινότητα για το διαδικτυακό σεμινάριο, «Sustainable Development Goals», το οποίο έχει διάρκεια δύο (2) ημερών και θα διεξαχθεί στην πλατφόρμα του Microsoft Teams 23-24 Νοεμβρίου 2022 

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.