Συμμετοχή δέκα (10) Ελλήνων εκπαιδευτικών στο διαδικτυακό Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία (eTwinning Schools) με θέμα: «Igniting curiosity, nurturing well-being»

Σε συνέχεια της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή δεκατεσσάρων  (14) εκπαιδευτικών που ανήκουν σε βραβευμένες με την ετικέτα eTwinning Σχολείο 2023 - 2024 (eTwinning School Label) σχολικές μονάδες να συμμετάσχουν στο  Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 24-26 Μαΐου 2023  δήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής  δέκα (10) εκπαιδευτικοί από οκτώ (8) σχολικές μονάδες που βραβεύτηκαν με την ετικέτα eTwinning  Σχολείο το 2023.

 

Σχολική Μονάδα

Όνοματεπώνυμο 1ου εκπαιδευτικού

Όνοματεπώνυμο 2ου εκπαιδευτικού

5ο Γυμνάσιο Π. Φαλήρου

Έλενα Αρτοπούλου

 

4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Αικατερίνη Αισώπου

 

3ο Δ.Σ Λουτρακίου

Ελένη Μολασιώτη

 

Γυμνάσιο Μυγδονίας

Σοφία Λυκοδήμου

Μαρία Δαγγλή

1ο ΕΠΑΛ Δράμας

Αναστάσιος Σαλής (Διευθυντής)

Θεοδώρα Κετσετσίδου

4ο Νηπιαγωγείο Αρτέμιδος

Όλγα Σακελλαρίου (Διευθύντρια)

 

Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου Πέλλας

 Κωνσταντίνος Τζαβίδας

 

4ο Νηπιαγωγείο Ν.Ιωνίας Βόλου

Αποστολία Μπέκα (Διευθύντρια)

 

 

Οι παραπάνω εκπαιδευτικοί θα πρέπει εντός 4 ημερών από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους  (πιστοποίηση χρήσης Η/Υ/ eTwinning  έργων/Αγγλικής Γλώσσας) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. URL: http://www.etwinning.gr   | https://school-education.ec.europa.eu/en

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.