Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο διαδικτυακό eTwinning Σεμινάριο εύρεσης συνεργατών για eTwinning Σχολεία (eTwinning Schools) με θέμα: «Green and Inclusive Schools: Inclusion and Diversity, Blended learning and Environment »

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί 15 εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε βραβευμένες με την ετικέτα eTwinning Σχολείο 2023-2024  (eTwinning School Label) σχολικές μονάδες να συμμετάσχουν στο  eTwinning  Σεμινάριο “Green and Inclusive Schools”που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 11-13 Μαΐου 2023.

Ειδικότερα, για τη συμμετοχή στο εν λόγω συνέδριο θα επιλεγούν:

δεκαπέντε (15) εκπαιδευτικοί από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια/ΕΠΑΛ.

Γλώσσα του συνεδρίου είναι τα Αγγλικά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν διαδικτυακά εργαστήρια σχετικά με το θέμα του σεμιναρίου, να γνωρίσουν και να επικοινωνήσουν με εκπαιδευτικούς που εργάζονται στις αντίστοιχες βαθμίδες εκπαίδευσης από άλλες χώρες να σχεδιάσουν και να εγγράψουν έργα eTwinning.Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι συμμετέχοντες στο eTwinning Σεμινάριο θα πρέπει, επίσης, να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning.
  • Να έχουν συμμετάσχει σε δύο (2) τουλάχιστον έργα eTwinning την προηγούμενη διετία και να έχουν βραβευτεί με εθνική ετικέτα ποιότητας για τα έργα αυτά
  • Να γνωρίζουν ικανοποιητικά Αγγλικά (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου), τουλάχιστον επιπέδου Β1
  • Να γνωρίζουν χρήση Υ/Η (πιστοποίηση Α’ Επιπέδου ΤΠΕ, ECDL)

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος, θα ληφθεί υπόψη ο αριθμός των έργων eTwinning καθώς και η απονομή Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας στα έργα αυτά.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/862549 

Oι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την Δευτέρα  8/05/2023 και ώρα 15:00.

Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της δράσης: http://www.etwinning.gr, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων: https://www.minedu.gov.gr/, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/.

 Ελληνικός  Εθνικός  Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

URL: http://www.etwinning.gr

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.