Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη» Σύρος 6, 7, 8 Μαΐου 2011, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (αρ. 133143/Γ2/22-10-2010), θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη εκδήλωση η βράβευση των καλύτερων εκπαιδευτικών δικτυακών τόπων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, καθώς και Διοικητικών Μονάδων (Διευθύνσεις και Γραφεία Εκπαίδευσης) που θα λάβουν μέρος στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών Τόπων.

Ο 5ος  Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών Τόπων συνδιοργανώνεται από την «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) και την Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος» σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

 
Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί συνέχεια των τεσσάρων προηγούμενων επιτυχημένων διαγωνισμών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 4ου και 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση στη Σύρο τα έτη 2007 και 2009, καθώς και, του 1ου και 2ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου Ημαθίας τα έτη 2008 και 2010 αντίστοιχα.
 
Οι διαδικτυακοί τόποι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση http://www.ekped.gr/?p=211 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011. Πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στο διαγωνισμό και για τα κριτήρια αξιολόγησης έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση http://www.ekped.gr/?p=211.
Πληροφορίες για το Συνέδριο
Κατερίνα Γλέζου, Νίκος Τζιμόπουλος
Τηλ.: 6932214464, 2281079396, 6979776923
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δικτυακοί τόποι: www.e-diktyo.euwww.epyna.gr
Ταχ. Διεύθυνση: ΚΕΠΛΗΝΕΤ Ν. Κυκλάδων, Λιβάδια Μάννα, 84100, Ερμούπολη, Σύρος
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.