Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Αφού υποβάλετε την ηλεκτρονική διεύθυνση του εκπαιδευτικού, το σύστημα θα αναγνωρίσει εάν αυτή η διεύθυνση αντιστοιχεί σε κάποιον που είναι ήδη μέλος στο eTwinning. Σε αυτήν την περίπτωση, το σύστημα θα προτείνει ένα όνομα χρήστη και τη δυνατότητα επιλογής ενός ρόλου (επισκέπτης, εκπαιδευτικός μέλος ή εκπαιδευτικός διαχειριστής). Επιβεβαιώστε την επιλογή σας, κάνοντας κλικ στο υποβολή και ελέγξτε στη σελίδα των σχολίων αν η πρόσκληση ήταν επιτυχής. Σημειώστε ότι ένας επισκέπτης μπορεί μόνο να δει τις σελίδες.

Περισσότερα...

Η κάρτα προόδου που είναι διαθέσιμη μέσω του eTwinning Desktop και το Ημερολόγιο που είναι διαθέσιμο στο TwinSpace, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και δεν να συνδέονται μεταξύ τους.

Περισσότερα...

Η περιοχή Δραστηριότητες - Activities είναι ο κύριος χώρος εργασίας σας. Δείτε κάθε activity σαν μια σελίδα όπου σε αυτή μπορείτε να προσθέσετε υλικό ή και συνεργατικά εργαλεία, δηλαδή εργαλεία βασισμένα στη φιλοσοφία της κοινωνικής δικτύωσης του WEB 2.0. Το υλικό μπορεί να αποτελείται από αρχεία, φωτογραφίες, video, μέχρι 20 MB το κάθε ένα. Τα συνεργατικά εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι wikis, blogs και forum.

Περισσότερα...

Το TwinSpace είναι ένα πολύγλωσσο εργαλείο σχεδιασμένο ειδικά για τα eTwinning έργα. Μέσω μίας ποικιλίας εργαλείων. ο τρόπος που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε το TwinSpace σας εξαρτάται εντελώς από εσάς! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν βάση για επικοινωνία και για όλες τις δραστηριότητες του έργου. σαν μία έκθεση των αποτελεσμάτων του έργου ή απλά σαν μία θέση για να αποθηκεύετε το σύνολο των τεκμηρίων.

Περισσότερα...

Όπως γνωρίζουν όλοι οι eTwinners, το TwinSpace είναι η συνεργατική πλατφόρμα, όπου οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εργάζονται από κοινού πάνω στα έργα τους.

Περισσότερα...

Κατά την προσθήκη των μαθητών σας στο TwinSpace. θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε ποια θα είναι τα δικαιώματα που θέλετε να τους δώσετε. Μπορείτε φυσικά να αλλάξετε τους ρόλους αυτούς. ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερα...

Μόλις οι μαθητές έχουν πρόσβαση στο TwinSpace*. μπορείτε να τους πείτε να ξεκινήσουν με  τα ακόλουθα:

Δημιουργία του προφίλ: Κάθε μαθητής μπορεί να δημιουργήσει το προσωπικό του προφίλ ανεβάζοντας μια φωτογραφία του. περιγράφοντας τα ενδιαφέροντα του. τα χόμπι του. τα αγαπημένα του φαγητά. κ.λπ. (Σημείωση: Όλες οι πληροφορίες του προφίλ των μαθητών παραμένει προστατευμένες στο TwinSpace και δεν θα είναι ορατές από αλλού).
 

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.