Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Τα βραβεία eLearning Awards  (http://elearningawards.eun.org) διοργανώνονται από τo ευρωπαϊκό σχολικό δίκτυο (European Schoolnet) για  πέμπτη συνεχή χρονιά. Τα βραβεία e-Learning Awards επιβραβεύουν τις καλύτερες εργασίες της χρήσης των ΤΠΕ στην εκπαίδευση μεταξύ των σχολείων των μελών κρατών του EUN. Από το 2001, έχουν απονεμηθεί συνολικά 150.000 Euro σε χρηματικά βραβεία. Το 2004 μοιράστηκαν άνω των 30.000 Euro από τους συνεργάτες σε σχολεία στις υποστηριζόμενες κατηγορίες.
 
Οι εκπρόσωποι από τα προγράμματα που θα βραβευθούν κατόπιν αξιολόγησης on line, θα προσκληθούν στην τελετή απονομής βραβείων η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι τον Δεκέμβριο του 2005.
 
Όσα σχολεία ή εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται καλούνται να υποβάλλουν τις εργασίες τους πριν από τις 17 Οκτωβρίου 2005 για να είναι εντός προθεσμίας.
 
Επαφές στην Ελλάδα: Γρ. ΚτΠ Υπ.Ε.Π.Θ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Στην Ευρώπη:  - eLearning Awards Team Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.