Τηλεκπαιδεύσεις

Δελτίο Τύπου: Εκδήλωση « Η ευρωπαϊκή δράση eTwinning στο νέο πρόγραμμα Erasmus+» και 8η απονομή των Εθνικών βραβείων eTwinning.

Για την αναγνώριση των καλύτερων έργων eTwinning από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το  σχολικό  έτος 2021-2013, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό με ημερίδα με θέμα το πρόγραμμα eTwinning  την Παρασκευή 20/12/2013 στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

1_copyΗ εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο .

Τα βίντεο της εκδήλωσης « Η ευρωπαϊκή δράση eTwinning στο νέο πρόγραμμα Erasmus+» και 8η απονομή των Εθνικών βραβείων του ΥΠΑΙΘ αναρτήθηκαν στην νέα πλατφόρμα βίντεο κατ’ απαίτηση του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου στην διεύθυνση: http://vod-new.sch.gr/asset/detail/j2PkRckoYEVBHVYNTLebQ1YL/CdIcKJhDOgeHUnSUP7oHytiD

Στην ημερίδα:

Απεύθυνε χαιρετισμό ο Δρ. Μ. Παρασκευάς – Υπεύθυνος Δράσης eTwinning για την Ελλάδα.

Ακολούθως για το πρόγραμμα Erasmus+ και eTwinning μας μίλησε η κ. Ειρήνη Πατεράκη μέλος της  ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας. Εδώ μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της: http://www.slideshare.net/renia_95/to-e-twinning-erasmus.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι παρουσιάσεις:

Στο τέλος ο  Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κυριαζής Αθανάσιος μίλησε ένθερμα για τη δράση και συνεχάρη τους έλληνες εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Όλα τα βραβευθέντα σχολεία έλαβαν ως δώρα ηλεκτρονικό εξοπλισμό από τις χορηγίες των εταιριών, Kinems, Interactivo, Epson και Microsoft και οι νικητές εκπαιδευτικοί συμμετοχή σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο στο εξωτερικό στo πλαίσιo της δράσης eTwinning για το 2014. Παράλληλα θα αποσταλούν αναμνηστικά δώρα για τους μαθητές που συμμετείχαν!

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που έλαβαν τα σχολεία είναι:

ΓΕΛ, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και EEEEK (16-19)
1o βραβείο: THE SOUTHERN GAZETTE- 11ο ΓΕΛ Περιστερίου :  1 Διαδραστικός Πίνακας από την Interactivo

2o βραβείο: QED-online- ΓΕΛ Κίσαμου Χανίων: 1 Microsoft Windows

Γυμνάσιο (13-15)
1ο βραβείο: A School over the Rainbow

  • Γυμνάσιο Οιχαλίας : - 1 βιντεοπροβολέας EPSON- 1 Microsoft Windows
  • Γυμνάσιο Φαρκαδώνας: 1 εκτυπωτής EPSON- 1 Microsoft Office

2ο βραβείο: EU-RAD (EUROPA-RAD) Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας:1 Microsoft Office

Νηπιαγωγείο - Δημοτικό (5-12)
1ο βραβείο: Flaschenpost/bottle post- 1o Πρ. Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης :1 άδεια KINEMS

2ο βραβείο: e cultural Kaleidoscope- Δημοτικό Σχολείο Χρυσοχωρίου Καβάλας:         1 Microsoft Windows
ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Sea and city: sharing our common identity- 3ο Γυμνάσιο Θέρμης: 1 Microsoft Office

Ακολούθως, έγινε η κλήρωση των εκπαιδευτικών που είχαν καταχωρήσει μια συνεργασία κατά τη διάρκεια των eTwinning Weeks και συγκεκριμένα από 11/9-14/11. Τυχερή της κλήρωσης αναδείχθηκε η κα Σοφία Κουζούλη, εκπαιδευτικός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, με το έργο Flat Stanley project.  Το δώρο αφορά την συμμετοχή σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο στο εξωτερικό στo πλαίσιo της δράσης eTwinning για το 2014.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.