“Ακολούθησέ με”: Ξεκινήστε το ταξίδι σας στο eTwinning εύκολα με τις Εβδομάδες eTwinning με δράσεις από την Ευρώπη και την Ελλάδα

Οι εβδομάδες eTwinning ξεκίνησαν για ακόμη μια φορά με πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο!

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο:

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με ευκολία το ταξίδι σας στο eTwinning! Στη διάρκεια των Εβδομάδων eTwinning θα έχετε την ευκαιρία:

  • Να βρείτε μαρτυρίες από πρεσβευτές που θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές.
  • Να περιηγηθείτε σε δείγματα έργων, έτσι ώστε να αποκτήσετε μία ιδέα για το τι μπορεί να είναι ένα έργο eTwinning: να θυμόσαστε, η απλότητα είναι το κλειδί!

Οι Εβδομάδες eTwinning σας δίνουν ακόμα την ευκαιρία να διερευνήσετε και να δοκιμάσετε όλα τα νέα γνωρίσματα του νεοσύστατου eTwinning Live!, όπως το να ακολουθείτε άλλους χρήστες. Γι’ αυτό ακολουθήστε μας και πάρτε μέρος στις Εβδομάδες eTwinning!Για να έχετε πρόσβαση στην εκστρατεία των Εβδομάδων eTwinning, μεταβείτε απλά στο eTwinning Live!

Σε εθνικό επίπεδο:

  • Εγγράψτε οι ίδιοι ως ιδρυτές ένα έργο eTwinning (με Ευρωπαίο εταίρο) από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου και μπείτε στην κλήρωση για να συμμετέχετε στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του eTwinning το 2016.
  • Συστήστε το eTwinning σε ένα συνάδελφο σας και βοηθήστε τον να εγγραφεί από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου! Μετά την εγγραφή του, συμπληρώστε τη φόρμα και συμμετέχετε στην κλήρωση για να λάβετε δωράκια eTwinning και οι δύο!
  • Έχετε διαβάσει το βιβλίο για την ανάπτυξη των ικανοτήτων των μαθητών μέσα από το eTwinning; Μπορείτε να μας πείτε πώς βοήθησε εσάς το eTwinning να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας; Χρησιμοποιήστε το Padlet και περιγράψτε μας την εμπειρία σας! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες ή και βίντεο να υποστηρίξετε την άποψη σας. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωράκια eTwinning!

Ας ξεκινήσουμε δυναμικά τη σχολική χρονιά με το  eTwinning!

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.