Εβδομάδες eTwinning – 11ος Εθνικός Διαγωνισμός – Ανοιχτή Ημέρα eTwinning

Εβδομάδες eTwinning – 11ος Εθνικός Διαγωνισμός – Ανοιχτή Ημέρα eTwinning –

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Η σχολική χρονιά στο eTwinning ξεκίνησε με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις για τις οποίες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε:

Εβδομάδες eTwinning:

Οι εβδομάδες eTwinning ξεκίνησαν με θέμα την Ψηφιακή Πολιτότητα (Digital Citizenship) και η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης οργανώνει μια σειρά δραστηριοτήτων που μπορείτε να βρείτε εδώ: https://live.etwinning.net/campaigns/2016/digitalcitizenship 

 

Η ΚΥΥ προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό. Αν επιθυμείτε να πάρετε μέρος, βρείτε έναν εταίρο και κάντε εγγραφή ενός έργου με θέμα την Ψηφιακή Πολιτότητα. Προκειμένου να είναι επιλέξιμα, τα έργα θα πρέπει να εγκριθούν και από τους δύο ιδρυτές πριν τις 27 Οκτωβρίου και το hashtag #eTwCitizen16 να περιλαμβάνεται στην περιγραφή του έργου!

Ο νικητής θα επιλεγεί από μια διεθνή κριτική επιτροπή που θα αξιολογήσει την ποιότητα και τη συνέπεια των περιγραφών των έργου. Οι δύο ιδρυτές θα συμμετέχουν με έξοδα της ΚΥΥ σε ένα σεμινάριο στο Future Classroom Lab στις Βρυξέλλες.

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία στην προσπάθεια να ενισχύσει την εγγραφή έργων με θέμα την Ψηφιακή Πολιτότητα θα επιλέξει μέσα από ανοικτή διαδικτυακή επιλογή ένα έργο με έλληνα ιδρυτή με θέμα την Ψηφιακή Πολιτότητα, που θα υποβληθεί μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2016 και θα έχει στην περιγραφή το hashtag #eTwCitizen16 .Ο Έλληνας εκπαιδευτικός θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο eTwinning 2017 στην Μάλτα. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευτικός επιλεγεί και από την ΚΥΥ για να συμμετέχει σε ένα σεμινάριο στο Future Classroom Lab στις Βρυξέλλες, θα επιλέγει κάποιος άλλος εκπαιδευτικός.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο θέλουμε τη βοήθεια σας για να μεγαλώσει η κοινότητα του eTwinning στην Ελλάδα! Εγγράψτε τους συναδέλφους σας στο eTwinning: https://goo.gl/forms/jJSrhH78htNtsx6C3 και 20 από εσάς θα κερδίσετε ένα eTwinning kit μετά από ανοικτή διαδικτυακή επιλογή!

 

11ος Εθνικός Διαγωνισμός – Ανοιχτή Ημέρα eTwinning

Tη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ζακλιν Ντε Ρομιγύ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων η απονομή των βραβείων του 11ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning καθώς και Ανοιχτή Ημέρα Ενημέρωσης για το πρόγραμμα eTwinning.  Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να συμπληρώσουν τη παρακάτω φόρμα:  https://goo.gl/forms/UhgdPqJJNScNV1Lc2

Κατά την εκδήλωση, μέσα από ανοιχτή διαδικασία θα επιλεγεί ένας από τους εκπαιδευτικούς που θα παραβρίσκονται για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο eTwinning το 2017 στη Μάλτα.

Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν θα δοθεί ενημερωτικό υλικό, το νέο βιβλίο καλών πρακτικών και ηλεκτρονική βεβαίωση συμμετοχής.

http://www.etwinning.gr/2016-02-29-10-54-36/2016-02-29-10-55-31/720-11-etwinning 

 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.