Ημερίδες

Δημοσιοποίηση προσωρινού πίνακα υποψηφίων 2ης επαναπροκήρυξης θέσεων για τη συγκρότηση νέου εθελοντικού σώματος Ελλήνων και Ελληνίδων εκπαιδευτικών - πρεσβευτών «eTwinning» για την περίοδο από την υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης έως 31.12.2023

Ανακοινώνεται ο προσωρινός πίνακας μοριοδότησης των εκπαιδευτικών που είχαν υποβάλει αίτηση για την κάλυψη της θέσης Πρεσβευτή ΕΠΑ.Λ. στην περιοχή ευθύνης Ηπείρου-Θεσσαλίας-Βορείου Αιγαίου της επαναπροκήρυξης στο εθελοντικό σώμα Πρεσβευτών της δράσης eTwinning για την περίοδο 03/10/2022 έως 31/12/2023, με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης που έθεσε ο ΕΟΥ και τις αιτήσεις που υπέβαλαν.

Σημειώνεται  ότι ο συγκεκριμένος πίνακας αφορά μόρια όπως έχουν δηλωθεί από τους υποψηφίους.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στον άνω πίνακα να αποστείλουν φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία pdf) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023.

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για την αποστολή των δικαιολογητικών παρακάτω*

Μετά την εξέταση των δικαιολογητικών και την ανάρτηση του τελικού πίνακα  θα δοθεί δυνατότητα υποβολής ενστάσεων με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

*Αποστολή δικαιολογητικών για συμμετοχή στο Εθελοντικό Σώμα Πρεσβευτών eTwinning
Σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε όλα τα δικαιολογητικά τα οποία δηλώσατε στην αίτησή σας, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:
1. Όλα τα αρχεία να είναι αποθηκευμένα σε μορφή .pdf.
2. Ο πρώτος χαρακτήρας του κάθε αρχείου να είναι o αριθμός που αντιστοιχεί στο αντίστοιχο κριτήριο της προκήρυξης. Για παράδειγμα, εάν στείλετε ένα αρχείο για το κριτήριο 2 «Εθνικές Ετικέτες Ποιότητας την τελευταία τετραετία», το όνομα του αρχείου να είναι 2_etiketa1_onoma.pdf.
3. Να μεταφορτώσετε όλα τα αρχεία σε ένα φάκελο που ως όνομα θα έχει το ονοματεπώνυμό κάνοντας χρήση υπηρεσίας μόνιμης φύλαξης και διαμοιρασμού αρχείων στο διαδίκτυο (σύστημα cloud), χωρίς χρονικό περιορισμό αποθήκευσης (κατά προτίμηση google drive).
4. Να αποστείλετε το σύνδεσμο του σχετικού φακέλου (δεξί κλικ πάνω στο φάκελο, get shareable link) που περιέχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023. Το θέμα του μηνύματός σας να είναι «Πρεσβευτές 2022_Ονοματεπώνυμο».

Επίσης ,σας παρακαλούμε να ελέγξετε ότι ο διαμοιρασμός του φακέλου σας είναι σωστός προκειμένου η ομάδα αξιολόγησης των αιτήσεων να έχει πρόσβαση.

Α/Α

Επώνυμο

Όνομα

Ειδικότητα

Αρχική Βαθμολογία

Επιλογή περιοχή ευθύνης

1

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ΠΕ86-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

20,5

ΕΠΑΛ για ΗΠΕΙΡΟ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

2

ΘΑΝΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΕ02-ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

17

ΕΠΑΛ για ΗΠΕΙΡΟ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

3

ΣΠΙΤΣΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

59,5

ΕΠΑΛ για ΗΠΕΙΡΟ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.