Ημερίδες

Βαθμολογία υποψηφίων πρεσβευτών - Περιφέρειες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Ανακοινώνεται ο πίνακας μοριοδότησης των κριτηρίων επιλογής των εκπαιδευτικών που είχαν κάνει αίτηση για την κάλυψη θέσεων στο εθελοντικό σώμα εκπαιδευτικών – «πρεσβευτών» της δράσης ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων eTwinning, για τα έτη 2013 – 2014, για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Περιοχή εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ

 

ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠE19-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.Ι.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

11,0

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

ΠE19-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.Ι.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

8,0

ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΠE19-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.Ι.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

8,0

ΖΑΒΑΛΑΡΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΠE06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

7,5

ΚΑΤΣΙΡΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠE02-ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

1,5

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠE19-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.Ι.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

12,5

KΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΕΥΦΗΜΙΑ

ΠE06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

5,5

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΠE02-ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

4,5

Από τη λίστα έχει εξαιρεθεί η κάτωθι εκπαιδευτικός, καθώς δεν διαθέτει «τουλάχιστον μία ολοκληρωμένη συνεργασία eTwinning κατά το παρελθόν».

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΓΙΑΤΣΙΟΥ

ΟΛΓΑ

 

Δίνεται η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων μέχρι τις 27/03/2013, με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων θα κληθούν όσοι έχουν επιλεγεί ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά (σπουδών, προϋπηρεσίας, ξένων γλωσσών, κλπ) πρωτότυπα ή νόμιμα επικυρωμένα. Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δεν αποστείλει όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρει στην αίτησή του ή τα αποστείλει εκτός της προαναφερθείσας προθεσμίας, η θέση θα καλύπτεται αυτόματα από τον επόμενο στον πίνακα αξιολόγησης.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.