Ημερίδες

Βαθμολογία υποψηφίων πρεσβευτών - Περιφέρεια ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ανακοινώνεται ο πίνακας μοριοδότησης, με βάση τα κριτήρια επιλογής, των εκπαιδευτικών που είχαν κάνει αίτηση για την κάλυψη θέσεων στο εθελοντικό σώμα εκπαιδευτικών – «πρεσβευτών» της δράσης ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων eTwinning, για την Περιφέρεια ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για τα έτη 2013 – 2014.

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Περιοχή όπου υπηρετεί

ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ

ΒΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΠE01-ΘΕΟΛΟΓΟΙ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

6,5

ΣΑΒΒΙΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΠE60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

ΚΟΖΑΝΗ

4

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠE70-ΔΑΣΚΑΛΟΙ

ΑΘΗΝΑ

17,5

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

ΑΝΝΑ

ΠE05-ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΒΕΡΟΙΑ

17

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την προκήρυξη “Θα επιλεγεί κατά προτεραιότητα εκπαιδευτικός που διαμένει και υπηρετεί οργανικά σε περιοχή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας. Σε περίπτωση, όμως, που δεν υπάρχουν αιτήσεις από εκπαιδευτικούς της περιφέρειας, τότε θα επιλεγεί εκπαιδευτικός γειτονικής περιφέρειας ο οποίος έχει καταθέσει σχετική αίτηση,με βάση τη βαθμολογία του”.

Από τη λίστα έχει εξαιρεθεί η κάτωθι εκπαιδευτικός, καθώς δεν πληροί την απαραίτητη προϋπόθεση επιλογής, να διαθέτει «τουλάχιστον μία ολοκληρωμένη συνεργασία eTwinning κστο παρελθόν».

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΡΣΑΜΙΔΟΥ

ΑΘΗΝΑ

Δίνεται η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων μέχρι τις 24/09/2013, με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων θα κληθεί ο εκπαιδευτικός που προηγείται να υποβάλλει τα δικαιολογητικά (σπουδών, προϋπηρεσίας, ξένων γλωσσών, κλπ) πρωτότυπα ή νόμιμα επικυρωμένα. Σε περίπτωση που δεν αποστείλει όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρει στην αίτησή του ή τα αποστείλει εκτός της προαναφερθείσας προθεσμίας, η θέση θα καλύπτεται αυτόματα από τον επόμενο στον πίνακα αξιολόγησης.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.