Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

European School Education Platform: Νέα Πλατφόρμα eTwinning-Διακοπή της παλιάς

Στις 🎯15 Σεπτεμβρίου 2022 θα γίνει η διακοπή στη λειτουργία της παλιάς πλατφόρμας #eTwinning. Από εκείνη την ημέρα όλες οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στον νέο χώρο της Ευρωπαϊκής Σχολικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης.
Σας υπενθυμίζουμε ότι:
🔶Πρέπει να δημιουργήσετε άμεσα EU log in χρησιμοποιώντας την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία έχετε κάνει την εγγραφή σας στο eTwinning προκειμένου να γίνει η μεταφορά των στοιχείων σας στη νέα πλατφόρμα και να μπορέσετε να συνδεθείτε σε αυτήν. Για τη δημιουργία λογαριασμού EU log in διαβάστε τις οδηγίες : https://bit.ly/3TK9P56
🔶Το περιεχόμενο έργων που καταχωρήθηκαν μετά την📅 1.7.2018 θα μεταφερθεί στη νέα πλατφόρμα. Τα έργα πριν από αυτήν την ημερομηνία δε θα μεταφερθούν.
🔶Καλό είναι να αποθηκεύσετε το υλικό των έργων πριν από αυτήν την ημερομηνία: Εθνικές και Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας, πιστοποιητικό εγγραφής έργων, υλικό που έχετε στο Twinspace.
🔶Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη νέα πλατφόρμα που έχουν ήδη αναρτηθεί στο Hellenic eTwinning μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.etwinning.gr/.../1115-european-school...
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.